1ste chakra

1. Mount Shasta, Californië wortelchakra 

 Belangrijkste Noord-Amerikaanse krachtplek. De top van de berg is het punt waar invocaties worden gedaan. (Een invocatie is het oproepen van de energie van de plek en het aanroepen van spirituele begeleiders).


2de chakra

2. Het Titicata meer, Zuid Amerika Heiligbeen chakra

Belangrijkste Zuid-Amerikaanse krachtplek. Hier verbinden zich twee drakenlijnen, een mannelijke en een vrouwelijke. Deze lijnen paren als het ware op dit energetische punt. 

 

 


3de chakra

3. Ayer’s Rock, Australië Zonnevlecht

 

Belangrijkste krachtplek van Australië, ook wel de navel van de wereld genoemd. Het is de heilige plek van de Aboriginals, die hier komen voor hun rituelen en om verbinding te maken met de goden en de voorvaderen.


4de chakra

4. Glastonbury (summerset Engeland ) hartchakra

 

Belangrijkste Europese chakra. Bovenop de Glastonbury Tor, ook wel Avalon genoemd, het eiland van de priesteressen, lopen twee leylijnen, de Michaëls lijn en de Maria lijn, die samen een patroon vormen van een vagina en een fallus die zich in elkaar bewegen. Deze plek staat in verbinding met de Montsegur in de Pyreneeën, die eveneens op de hartenergie is gericht.


5de chakra

5. De Tafelberg, Zuid Afrika keelchakra

 Deze berg torent boven Kaapstad uit en bevat het Boek van Wijsheid. De musicus Abdullah Ibrahim uit Kaapstad, kondigde aan dat de tijd gekomen was.  Enkele jaren na deze voorspelling werd Mandela, die niet ver uit de kust voor de Tafelberg gevangen had gezeten, vrijgelaten en werd het Apartheidsregime afgeschaft.


6de chakra

6. De Piramide van Gizeh / de Olijfberg derde oog

 Deze twee plekken staan met elkaar in verbinding en herbergen de informatie over lichamelijke onsterfelijkheid en het overwinnen van de dood. Dit is de belangrijkste Noord-Afrikaanse krachtplek. De plekken van invocatie in de Grote Piramide zijn de koninginnenkamer en de top van de Piramide. Vanuit de koning- en koninginnenkamer lopen er verbindingsschachten die onder andere gericht zijn op het sterrenbeeld Osiris, de Egyptische godheid en gemaal van Isis, de grote Moedergodin.

 


7de chakra

7. de berg Kailash, Tibet Kroonchakra

 

Belangrijkste krachtplek van zuid-Azië. Herbergt de spirituele wetten van gelijkheid, wijsheid en kracht. Tegenpool van en verbonden met Mount-Shasta, het wortel-chakra.


8ste chakra

8. De berg Batur Indonesië

Het achtste chakra wordt de residentie van de ziel; de zetel van ons bestaan, net zoals de Aarde het fundament was voor ons bestaan in 3D. De transformatie vindt pas plaats als we in staat zijn - of durven toestaan - dat we denken, spreken en handelen op ziel niveau!

4D Chakra’s.

 

Het eerste 4D chakra is de residentie van de Ziel. In de chakra’s van de derde dimensie vertegenwoordigt het Aardse getal 0 het fysieke bestaan, dat compact en stoffelijk/tastbaar is. Dit houdt in dat dit het niveau van de Nieuwe Aarde is. Ik noem dit chakra de Zielen Ster, en vraag de Lichtwezens regelmatig om dat chakra te verbinden met het element calcium.


9de chakra

9. palenque Mexico

Het negende chakra positioneert zich op de locatie van het eerste of Aardechakra. De kleur van dit chakra is parelmoer, en het vertegenwoordigt VREUGDE. Wanneer dit chakra open gaat, zal elke cel van ons lichaam gaan stralen met Licht & Liefde.

 

Wanneer onze levens verankerd zijn in vreugde en vervulling, in plaats van de strijd om het naakte bestaan, wordt ons vertrouwen en mededogen alsmaar groter. WE ZIJN DAN LICHT!

 Op Galactisch niveau neemt dit chakra ons mee buiten de Aardse sfeer, waar we de kans krijgen om ons opnieuw te verbinden met onze prachtige planeet. Die nieuwe verbinding maakt van ons beschermers, hoeders, stewards van Gaia.

Dan begrijpen we eindelijk ook de verantwoordelijkheid die we voor de Aarde dragen. Dit chakra noem ik de Sterrenpoort, en ik vraag de Lichtwezens tijdens meditaties om het te verbinden op het element titanium.


10de chakra

10. Fujiyama Japan

Het tiende chakra daalt af naar de locatie van ons oorspronkelijke Sacraal chakra.

Het schittert met een roze/oranje gloed en dient om de energieën van onze mannelijke en vrouwelijke principes in harmonie/balans te houden. Zodra die energieën in harmonie/balans zijn opent het chakra zich volledig en houdt ons dan afgestemd op onze ziel.

 

De activering van de 10e chakra zorgt ervoor dat we contact kunnen maken met ons zonnestelsel, waardoor we Licht & Liefde kunnen uitzenden ten einde actief deel te nemen aan het Healing proces van onze planeet.

Ik noem dit chakra de Intergalactische Poort, en vraag de Lichtwezens sinds 1998 om het te verbinden op het element platina.

11de chakra

11. Haleakala Hawaï  

Het elfde chakra wordt geplaatst op onze vroegere Zonnevlecht. Dit chakra heeft een zuivere en heldere kleur goud. Het getal 11 is uiteraard het getal van meesterschap, en een belichaamde meester hoeft alleen maar de letter ‘u’ uit het woord goud te halen om te beseffen wie wij werkelijk zijn.

Er staat geschreven dat goud de kleur is van wijsheid, het impliceert vertrouwen en macht. Wanneer dit chakra zich opent, zullen we intense gevoelens van rust, wijsheid en kalmte ervaren, ongeacht de omstandigheden waarin we ons bevinden.


12de chakra

12. Tongariro New Zeeland Christus Hart Energie. Het twaalfde chakra daalt af in ons vroegere Hartchakra, en straalt volgens sommige bronnen met een zachte etherisch roze kleur. Er zijn ook meldingen van een glanzend wit/geel gouden straling…

Het is de Christus Hart Energie, en het wordt geactiveerd wanneer we Verlichting bereiken. Dit is de Troon van het Christus Bewustzijn. Dat zullen we ervaren omdat we Onvoorwaardelijke Liefde zullen geven en ontvangen, waarmee we ogenblikkelijk de Hartchakra’s van een ieder om ons heen mogen openen.

Dit chakra zal ons verbinden met de rest van het Universum. Ik noem dit 12e chakra de Grote Centrale Zon van de Plejaden; Alcyone, waar onze Familie van Licht op ons wacht.