Agartha 'de ontdekking'

 

De grootste ontdekking van alle tijden is het feit dat er een beschaving is van mensen die in het midden van de Aarde leven, waarvan de naam van de beschaving bekend staat als "Agartha" (varianten: 'Agharta' en 'Agartha'). Dit kan voor sommigen moeilijk zijn om te geloven. Ik weet dat het dat ook in eerste instantie voor mij was, maar ik heb nu een absolute wetenschap van de waarheid van dit.

Om te beginnen geloven de boeddhisten in hun theologie vurig in zijn bestaan. Zij vinden het een race van super mannen en vrouwen die af en toe op het oppervlak komen om de ontwikkeling van het menselijk ras te controleren. Zij geloven ook dat deze ondergrondse wereld miljoenen inwoners en veel steden heeft, en hun hoofdstad is Shamballa. De meester van deze wereld had vermoedelijk bevelen gegeven aan de Dalai Lama van Tibet, die zijn aardse vertegenwoordiger was. Zijn berichten werden door bepaalde geheime tunnels overgebracht die deze innerlijke wereld verbinden met Tibet.

 

Het beroemde Russische medium, Nicholas Roerich, die een medium was voor de Opgevaren Meester, El Morya, beweerde dat Lhasa, de hoofdstad van Tibet, verbonden was door een tunnel met de binnenste aarde, Shamballa. De ingang van deze tunnel werd bewaakt door lama's die geheimhouding hebben gezworen.

 

Een soortgelijke tunnel werd geacht de geheime kamers aan de voet van de grote piramide in Giza en Agartha te verbinden.

 

De eerste publieke wetenschappelijke bewijzen vonden zich in 1947 voorbij toen Admiral Richard E. Byrd van de Verenigde Staten-vloot rechtstreeks naar de Noordpool vloog en in plaats van over de pole te gaan, hij kwam uit bij en van de openingen die toegang bieden tot de binnenste van de aarde.

 

In zijn dagboek met andere getuigen vertelt hij dat hij het holle binnenland van de Aarde binnenkomt en 1700 mijl over bergen, meren, rivieren, groene vegetatie en dieren leven. Hij vertelt van het zien van monsterachtige dieren die lijken op de mammoet van de oudheid die door de onderkorst beweegt. Hij vond uiteindelijk steden en een bloeiende beschaving. Zijn vliegtuig werd eindelijk begroet door vliegende machines, het type dat hij nog nooit eerder had gezien. Zij begeleidden hem naar een veilige landingsplaats en werd begroet door bewoners van Agartha. Na uitgerust te zijn, werd hij en zijn bemanning meegenomen om de Heerser van Agartha te ontmoeten. Ze vertelden hem dat hij naar Agartha mocht betreden vanwege zijn hoge morele en ethische karakter. Ze gaven aan dat sinds de Verenigde Staten atoombommen op Hiroshima en Nagasaki hadden laten vallen, ze zeer bezorgd waren over hun eigen veiligheid en overleving. Zij hadden besloten dat het tijd werd om meer contact te maken met de buitenwereld om ervoor te zorgen dat we deze planeet en hun beschaving niet zouden vernietigen. Ze waren zeer nadrukkelijk over dit doel, door contact te maken met iemand die ze vertrouwden. Om een lang verhaal kort te maken, werden Admiral Byrd en zijn bemanning op hun bezoek begeleid door hun gastheren in hun vliegtuig terug naar de buitenwereld, en hun leven werd was altijd veranderd. In januari 1956 leidde Admiral Byrd een andere expeditie naar Antartica. In deze expeditie trok hij en zijn crew opnieuw 2,300 mijl in het centrum van de aarde. Admiraal Byrd stelt dat de noord- en zuidpool eigenlijk twee van de vele openingen voor het centrum van de aarde zijn.

 

Denk is na over Jules Vernes beroemde science fiction boek,

"Reis naar het centrum van de aarde", waarvan velen van u de

filmversie hebben bekeken of het boek gelezen. Admiraal Byrd stelt ook dat de

innerlijke aarde een innerlijke zon heeft. Admiral Byrd's theorie is dat de

polen van de Aarde convex zijn, in plaats van concaaf. Schepen en vliegtuigen

er kunnen daadwerkelijk in vliegen of drijven. De Amerikaanse pers kondigde de

ontdekking van admiraal Byrd aan, maar het werd onmiddellijk onderdrukt door

onze goede vrienden, de geheime regering. Ray Palmer, de redacteur van

"Flying Saucer Magazine", heeft een gedetailleerd verhaal gemaakt

over de ontdekkingen van admiraal Byrd.

De regering van de Verenigde Staten kocht, stal of vernietigde bijna elke kopie en vernietigde de platen op de drukpers. Als het verhaal niet waar was, waarom was de regering zo stellig in het vernietigen van bewijs? Een ander interessant feit is dat de Amerikaanse regering het verbood om over de polen te vliegen. Alle vluchten worden om rond de Pools te gaan, en elke luchtvaartmaatschappij die in deze gebieden vliegt, zal dit beamen. Een ander interessant fenomeen is het feit dat de ijsbergen samengesteld zijn uit zoet water en niet uit zout water dat uit de polen komt. Een andere interessante vraag is waarom het dicht bij de polen warmer is dan 600 tot 1000 mijl er vandaan.

 

De verhalen

In Dr. Raymond Bernard's boek genaamd "The Hollow Earth" vertelt hij van een man die het verhaal van admiraal Byrd bevestigde. Dr. Nephi Cotton van Los Angeles meldde dat een van zijn patiënten, een man van Noorse afkomst, hem het volgende verhaal vertelde:

'Ik woonde in de buurt van de Noordpool in Noorwegen. Eén zomer maakte mijn vriend en ik het voornemen om samen een boottocht te maken en zo ver mogelijk in het Noord land te gaan. Ze namen voor een maand eten mee in de vissersboot en trokken naar zee. 'Aan het eind van een maand waren we ver weg naar het noorden, buiten de Polen en in een vreemd nieuw land beland. We waren erg verbaasd over het weer daar. Het was er warm en soms zelfs te warm om te slapen. We zagen iets dat zo vreemd was dat we beide verbaasd waren.

Terwijl we op warme open zee waren, voeren we op iets wat er als een grote berg uit zag. In die berg op een bepaald punt leek de oceaan te leeg te lopen.  We vervolgden onze reis in die richting en bevonden ons in een enorme Canyon die naar het binnenste van de Aarde leidde. We bleven zeilen en toen zagen we wat ons verrast ... een zon die in de Aarde schijnt.

 

De oceaan die ons in het holle binnenland van de Aarde heeft geleid, is geleidelijk een rivier geworden. Deze rivier leidde, zoals we later realiseerden, alles door het innerlijke oppervlak van de wereld van het ene uiteinde naar de andere. Als je het lang genoeg volgt, van de noordpool tot aan de zuidpool. "We zagen dat het binnen oppervlak van de Aarde werd verdeeld in zowel land en water. Er is veel zonneschijn, en zowel het dierenrijk als het plantaardige leven is overvloedig. We zaten verder en verder in dit fantastische land, fantastisch Omdat alles enorm groot was in vergelijking met dingen aan de buitenkant. De planten zijn groot, bomen gigantisch en uiteindelijk kwamen we uit bij reuzen. 'Ze woonden in huizen en steden, net zoals we op het Aardeoppervlak doen, en zij gebruikten een soort elektrische transport als een monorail auto om mensen te vervoeren. Verschillende inwoners van de inner aarde, grote reuzen, ontdekten onze boot op de rivier en waren verbaasd. Ze waren echter wel vriendelijk. We werden uitgenodigd om met hun te eten in hun huizen en dus mijn metgezel en ik werden gescheiden, we gingen beide met een andere reus naar hun huizen.

Mijn gigantische vriend bracht me naar zijn familie en ik was

helemaal ontsteld om de enorme omvang van alle voorwerpen in zijn huis. De

tafel was kolossaal. Een bord werd voor me gezet en gevuld met een deel van het

eten zo veel, Ik had een hele voor een hele week. De Giant bood me een cluster

druiven en elke druif was zo groot als één van onze perziken. Ik heb geproefd

en vond het zoeter dan wat ik ooit heb geproefd. Alle groenten en fruit smaakte

veel beter als die we hebben op het buitenoppervlak van de Aarde. 'We hebben

zijn jaar bij de reuzen verbleven en hebben van hun gezelschap genoten en ze

waren verheugd ons te kennen. We hebben tijdens onze bezoek aan deze

opmerkelijke mensen veel vreemde en ongewone dingen waargenomen en werden

voortdurend verbaasd over hun wetenschappelijke vooruitgang en uitvindingen.

'Al deze tijd waren ze nooit onvriendelijk voor ons, en we mochten terugkeren

naar ons eigen huis op dezelfde manier waarop we kwamen ...

 

Ze hebben hun bescherming beleefd aangeboden als we het nodig hadden voor de terugreis.

Een ander verhaal

 Nog een ander verhaal over een bezoek aan de holle aarde werd door een andere Noorse aangehaald door de naam Olaf Jansen, en werd opgenomen in een boek genaamd "The Smoky God", geschreven door Willis George Emerson.

 

De term "Smoky God" verwijst naar de Centrale Zon in het holle binnenland van de Aarde, die kleiner en minder briljant is dan onze buitenste zon, en dus rokerig . Het boek heeft betrekking op de ervaringen van een Noorse-vader en zijn zoon die in hun kleine vissersboot probeerde het 'land buiten de noordelijke wind' te vinden, waarover ze hadden gehoord. Een windstorm liet ze kennelijk door de pool opening naar het holle binnenland van de Aarde voeren. Het boek werd gepubliceerd in 1908. Het vertelt over de ervaringen van de zoon. Ze hebben daar blijkbaar twee jaar gewoond en bij het terugkeren door de Zuid-Poolse opening, verloor de vader zijn leven toen een ijsberg in twee brak en de boot vernietigde. De zoon werd gered en vertelde zijn ongelooflijke verhaal. Hij werd in de gevangenis geplaatst voor de krankzinnige omdat niemand hem zou geloven.

 

 

Na zijn vrijlating en 26 jaar als visser, verhuisde hij naar de Verenigde Staten. In zijn jaren negentig was hij zo vriendelijk om met Willis George Emerson zijn verhaal te vertellen. Op zijn sterfbed gaf hij hem ook kaarten die hij gemaakt had van het binnenste van de Aarde en het manuscript van zijn ervaringen. In het boek, "The Smoky God", vertelt hij zijn ervaringen. In het boek zei hij dat de mensen er 400 tot 800 jaar leven en wetenschappelijk onderlegd zijn. Ze kunnen hun gedachten van de ene naar de ander overbrengen en hebben krachtbronnen die groter zijn dan onze elektriciteit. Ze zijn de makers van vliegende schotels, die worden geëxploiteerd door deze superieure kracht, deze kracht word getrokken uit het elektromagnetisme van de atmosfeer.