Aria 51

 

 Van alles wat ik in Area 51 zag, blijft 95% verborgen van het publiek. In Area 51 gaan we naar een andere wereld, waar ze vreselijk bang zijn dat andere landen en andere partijen deze "informatie" krijgen. Hun gedachten zijn 'als we toegeven dat de aarde hol is, met een centrale intelligentie daarin, zal dat onenigheid en angst veroorzaken'. Dit angstproces wordt gegenereerd door de particuliere bedrijven die hun eigen behoeften en persoonlijke agenda door Area 51 willen beheersen en bevorderen. Ik vertrok uit de Luchtmacht wegens hun dominerende manieren die handelen als controlefreaks, waardoor mijn creativiteit en creativiteitsvermogen stagneerden. Ze gaan er van uit dat iedereen het aanvaard om de orders niet over dergelijke informatie te praten, nemen ze het als vanzelfsprekend dat men automatisch zal gehoorzamen. Vanwege mijn uitgaande wens om informatie te delen en het publiek te informeren over mijn Service Pension en al mijn voordelen en rechten, werden de tandheelkundige en de medische, weggenomen. Ik was 13,5 jaar in het leger, van basis naar het Pentagon en dan naar Area 51. De genetische techniek die plaatsvindt in Area 51 op onze jongere generatie. De "melk karton kinderen" waarvan de foto's in het verleden in supermarkten werden gezien, werden ontvoerd en naar gebied 51 gebracht. Niveau 16 van Area 51 is het niveau van de genetische techniek, waar ze onze kinderen worden gebruikt voor het experimenteren van de kracht van de geest. De belangrijkste kracht achter dit is wat wordt aangeduid als de "geheime regering". Er zijn burgers van de geheime regering die in verschillende gebieden van Area 51 onder controle zijn. Er is een netwerk van ondergronds tunnels die helemaal naar Europa, Zuid-Amerika en verschillende continenten gaan. En er is een groot netwerk van tunnels over de hele wereld, waarvan veel regeringen gebruik maken.

 

Kolonel Bill Faye Woodard.

Deze informatie is verzameld en opgeschreven met toestemming van een opname die op 10 januari 2002 is genomen:

Mijn naam is kolonel Billie Faye Woodard van de Amerikaanse luchtmacht.

 

Ik werd voor het eerst gestationeerd in area 51, Nevada, 28 januari 1971 tot en met 1982. In die periode heb ik zes keer, 800 m diep, de holle aarde bezocht. Bij mijn aankomst naar area 51 werd ik geïndoctrineerd naar het bestaan van tunnels onder Area 51, en kort daarna ontmoette ik een aantal van de Underground Shuttle Operators die een lengte van 3.9624 meters(13 feet) tot 4.2672 meters(14 feet) hebben. Deze tunnels, die een wereld tussen een wereld zijn, zijn gebouwd door een soort wezens die heel erg lang bestaan. Onmiddellijk bij aankomst op area 51 werd ik op de hoogte gebracht van de tunnels en alle werkzaamheden van de faciliteit zelf. Ze vertelden me dat de eerste 15 niveaus van de Area 51-faciliteit gemaakt waren en de niveaus 16-27 er al waren. Niemand van onze overheid heeft hen gemaakt. We hebben ze gewoon vergemakkelijkt. Mijn vader was in Roswell gestationeerd. Als onderdeel van mijn inductie in het leger heeft hij gevraagd dat ik samen met hem bij het Pentagon wordt gestationeerd. Daar zeiden ze: "We hebben een nieuw dienststation voor u, dat zal de  Area 51-faciliteit zijn, Nevada", vaak genoemd S-4. Toen ik in het Pentagon ging was ik een tweede luitenant. Toen ik bij het Pentagon kwam, gaf ze mij de veldcommissie als eerste luitenant. Na 3 weken daar zijn ze overhandigd aan mijn volledige kolonel rang, zeggende: "je moet een volledige kolonel zijn om op deze volgende faciliteit te worden gestationeerd". Er waren 150.000 medewerkers in deze faciliteit, ca. 85% militair personeel en 15% burger. Na mijn aankomst werd ik onder de grond genomen en ik heb het licht van de dag voor 11,5 jaar niet gezien.

De tunnels en shuttles

De muren van de tunnels zijn zeer glad. De muren hebben hetzelfde als een marmeren afwerking, die van een metalen stof zijn ondoordringbaar; Het oppervlak van de muren kan zelfs niet met een diamantboor worden binnengedrongen, noch zal een laser doordringen op het oppervlak. Onthoud dat er een tijd was toen we de troep bewegingen altijd van punt A tot B op het oppervlak van de aarde konden zien. Het was niet zo lang geleden. Nu zie je dit zelden. Nu gebruiken ze tunnels om al deze troepen op lange afstanden te verplaatsen. De tunnels zijn breed genoeg om twee, 18 vrachtwagens naast elkaar te rijden. Vanuit area 51 komt er één pendel naar de Stille Oceaan - 350 mijl ten westen van Monterey - waar een piramide is; Een andere shuttle gaat naar de Cheyenne Mountain-faciliteit de lengte van een grote pendeldienst is ongeveer 1/4 mijl lang. Binnenlandse bewoners maken gebruik van deze machines - een groot schip voor het verplaatsen van een groot aantal mensen / wezens / wat ook al snel. De kleinere shuttle is 50-60 voet lang, dit was het soort waar ik in was. De snelheid van de pendeldiensten is sneller dan de geluidsnelheid, ze kunnen in minder dan 10 Aarde minuten vanaf area 51 naar de ingang van de aarde reizen. In 5-6 minuten bent u daar. Het materiaal dat gebruikt werd om de pendeldiensten te maken is dezelfde materiaal als die  van het ruimteschip in Roswell is gemaakt.

De shuttles lopen op elektromagnetische kracht met behulp van de aardrooster van de aarde. De exploitanten die ik eerder heb genoemd die op een hoogte van 13-14 ft hoogte zijn, lijken ons op in hun uiterlijk maar zijn veel meer geëvolueerd en spreken via telepathie. De mannen hebben baard of niet, en de vrouwenhuid is vlekkeloos, inderdaad met een perfect helder gezicht. Er zijn zeven beschavingen die in de binnenste aarde verblijven - die geregeerd worden door de beginselen van harmonie. Zij begrijpen en spreken alle talen van de aarde. Hun begrip van de medische kennis is fenomenaal.

Mijn persoonlijke geschiedenis

 

Op 12-jarige leeftijd had ik een paranormale ervaring gehad terwijl ik door een maisveld liep met een vriend. Ik werd meegenomen in een UFO voertuig en vervoerd naar de innerlijke aarde. Hier woonde ik voor 6 maanden onder de inwoners van de Hollow Earth.

U kunt het wonder van mijn ouders vooral voorstellen, vooral van mijn vader die in de militaire dienst was geweest, toen ik verdween en vervolgens mysterieus terugkeerde na 6 maanden. Het was door deze ervaring mijn vader zeker wist dat ik onder zijn vleugel in het Pentagon zou komen en later in dienst ben geweest om te dienen in area 51.

 

Ik ben niet de biologische nakomelingen van mijn vader, maar een aangenomen kind zoals mijn zus was. Mijn zus werd gedood door wat wordt bedoeld als de "geheime regering". Ik was in staat hun negativiteit te bestrijden met mijn gedachten, die sterker veel sterker was en hun aanvallen overleefden.

 

Het is mijn kennis door mijn gids Zora, een wetenschapper van de innerlijke aarde die 150.000 jaar oud is, dat mijn zus en ik oorspronkelijk van de innerlijke aarde zijn, dat onze echte ouders in de innerlijke aarde leven. Toen onze Vader ons als aangenomen kinderen heeft opgenomen, spraken we geen taal die bekend is met een boven aardse cultuur.

Ik heb een onbekend bloedtype. Ik heb nog nooit een ziekte gehad. Mijn bloed is medisch onderzocht en vernietigt alle virale infecties wanneer gecombineerd met andere bloedmonsters in een lab instelling.

 

De vortexen

 

fungeren als deuropeningen voor ingang of uitgang naar het holle binnenland van de Aarde. Er is meer dan een driehoek van Florida, één bij Lake Erie, en een ander voor de kust van Mexico, één van Japan; Evenals andere geografische locaties van de aarde.

Deze heet "Rustige Zones". Door deze deuropeningen kunnen creaties uit het binnenste komen en in bijvoorbeeld de Sasquatch, LochNess ... etc.

 

Alle planeten zijn hol, net als de zon, die echt een planeet is. Er zijn beschavingen in de zon die kolonies hebben in de ondergrondse gebieden van de aarde.

 

Een ingang zoeken

 

Om een toegang tot de binnenste aarde te vinden, is alles wat je nodig hebt je kompas. Het kompas zal draaien alsof je bij de noordpool staat bij de tunnelingang naar de binnenste aarde.Toen ik de militaire dienst verliet, had ik geen  manier meer om in de holle aarde te gaan. Het was nodig dat ik een andere manier zocht. Ik, en andere  geïnteresseerden, huurden een vliegtuig dat ons naar de rand van de Noordpool bracht.

 

De mensen van Inner aarde

 

De inwoners van inner aarde waren erg vrij mij alles te laten zien, ze houden niets terug. Ze vragen altijd toestemming bij het werken met de natuur, ze vragen de planten toestemming voor het consumeren of  ze worden afgesneden, ze vragen Moeder Aarde voordat ze erop voortbouwen en bouwen daarmee met het land dat het beste past bij hun omgeving, Een praktijk vergelijkbaar met de Amerikaanse indianen;

 

Daarom streven ze er altijd naar om een harmonieuze staat te behouden; Willen altijd één zijn met de natuur. Zij zijn meer geestelijk geavanceerd dan oppervlaktebewoners en respecteren Moeder Aarde. De sfeer is kristalhelder, soms zijn er wolken, maar niets zoals regenwolken. De temperatuur is een constante 23 graden. De mensen in het binnenland spreken direct met de dieren, en de dieren spreken direct met de inwoners. Alles in hollow Earth is gratis. Een ruilproces is veel effectiever dan de handel in geld. Dit is eigenlijk een utopische cultuur zonder depressie die nooit geweld leidt. Geen partijen die oorlog willen maken of  elkaar willen overheersen. Er zijn geen rijker of armer. Er zijn luchtschepen (we spreken er over op het oppervlak als vliegende schotels) waarin een deel van zichzelf, luchtschip gaat in beweging door zeer krachtige gedachten. Dit maakt de luchtschepen perfect in ontwerp en uitvoering in beweging. Slechts een paar personen van het oppervlak hebben deze soortgelijke vaardigheden. De mensen van inner aarde mogen de ruimte van je verbeelding binnengaan, als je dat wil. Ziekte komt niet in hun lichaam - want het is niet toegestaan. Naarmate de mensheid binnenkomt in de komende 4e-dimensionale fase, zullen de inwoners vooruit gaan en dieper met ons op het oppervlak werken. Mensen op het oppervlak zijn momenteel zo betrokken bij het gevoel van 'ik' dat ze niet harmonisch samen kunnen leven. Een van de eerste dingen die ze ons in inner aarde lieten zien was hun capaciteit van interplanetaire te reizen- en tijdreizen. De basis van de tijdreizen wordt vergeleken met buigruimte, die door de kracht van meditatie komt en door de acceptatie dat je een onbeperkt wezen bent. Als je je geest op een onbewuste niveau traint dat je onbeperkt bent, zijn alle dingen mogelijk.

 

Aan de oppervlakte zijn de mogelijkheden om deze oneindige kracht te ervaren gemakkelijker gewekt bij dergelijke portals als Mt. Shasta die als ruimte tijdsportaal rechtstreeks aan de binnenste aarde dient.

 

Ben je in de buurt van omgeving van Mt. Shasta,  wordt je in de  "harmonieuze staat"getrokken. In mijn ervaringen op Mt. Shasta, De Telosians in hun ondergrondse beschavingen projecteren in dat gebied een aura van grote harmonie.