Djwhal Khul

Wanneer ik over bepaald onderwerp onderzoek doe, vind ik het leuk om Djwhal Khul's feedback te krijgen over de informatie die ik heb opgedaan.

Ten eerste bevestigde hij dat admiraal Byrd inderdaad reist naar de innerlijke aarde zoals hij zei dat hij deed. Hij zei dat er een zon in de innerlijke aarde is, maar het is anders dan onze buitenste zon. Hij zei dat de Aurora Borealis niet werd veroorzaakt door de Zon van de Inner Aarde, maar vanuit een andere lichtbron.

 

Hij zei dat de opening bij de Polen erg wijd was en schepen en vliegtuigen erin kunnen vliegen, maar het is natuurlijk beschermd door een soort energieveld. Mensen kunnen het vinden als ze er echt naar zoeken, maar het wordt licht gecamoufleerd door dit energieveld.

 

Hij bevestigde dat er ingangen waren naar de binnenste aarde in Egypte, Tibet en Yukatan, en voegde eraan toe dat er andere ingangen in de Bermuda-driehoek, de Sovjetunie en Afrika waren.

 

Hij zei dat er verschillende races in de binnenste aarde waren, net als op het oppervlak van de aarde, en sommige van hen zijn vrij lang. Hij heeft ook bevestigd dat de regering van de Verenigde Staten en andere landen zich bewust zijn van de innerlijke aarde en er een cuver-up van hebben gemaakt net van het feit dat er  UFO's en buitenaards leven is.