Galactische federatie van planeten

Het rijk van Agartha

zoals beschreven door de leden van de Galactische Federatie Raad van Sirius

7 februari 2006 Naarmate we onvermijdelijk naar de openbaring gaan die 'First Contact' is, zijn we van plan onze aandacht te zetten naar uw innerlijke. Inner-earth is een concept dat veel mythen, legendes en fantastische verhalen heeft geïnspireerd. Het eerste punt dat gemaakt moet worden is dat de innerlijke aarde wel bestaat! Uw geologische wetenschap heeft al lang beweerd dat Moeder Aarde een solide bolvormige vorm is die uitsluitend uit een massief midden bestaat die de 'mantel' en een zeer elektromagnetische centrale kern genoemd wordt. Jij woont op de buitenkant van de Aarde die de mantel omringt. Vandaag komen we u vertellen dat de configuratie van Moeder Aarde heel anders is. Net als alle hemelse objecten zoals planeten of sterren, is de aarde hol. Dit feit wordt onderdrukt door degenen die alles in de doofpot schuiven, omdat de waarheid hiervan een aanval is, die andere kern misspercepties worden gebruikt om u te manipuleren. Waarheid is een krachtige "open sesam". Wanneer deze wijselijk gebruikt worden, kunnen we enorme veel nieuwe kennisgevingen onthullen en u aanmoedigen uw innerlijke wijsheid toe te passen aan uw huidige omstandigheden. De innerlijke aarde bestaat uit twee hoofdkenmerken: de eerste is de binnen korst van Moeder Aarde, die een voortzetting is van de externe oppervlaktekorst. De twee Poolse Regio's hebben elk een grote entree of een gat, zoals een gekerfde appel, en de korst wikkelt zich omlaag en om de mantel in het holle aarde. De buitenste en binnenste korstjes hebben een zeer vergelijkbare topografie: beide bestaan uit oceanen, continenten, bergketens, meren en rivieren. Het is slechts dat de binnen korst de kern van de Aarde kijkt. Deze kern gloeit en wordt omringd door een bewolkte sluier. Het afgegeven licht is meer diffuus dan het licht van de zon, dus het daglicht in de innerlijke aarde is zachter dan op het buitenoppervlak van de aarde. De tweede hoofdzaak van de innerlijke aarde is de zogenaamde grotwerelden. Dit zijn enorme holtes in de mantel, waarvan sommige natuurlijke eigenschappen zijn die door Moeder Aarde zijn gecreëerd, terwijl anderen werden gemaakt met behulp van de geavanceerde technologie van de grote samenleving van de binnenste aarde, het land Agartha. Dit land is het laatste levende overblijfsel van de tweede Galactische Federatie kolonie, Lemurië.

Lemuria in haar oorspronkelijke vorm, was een oppervlakte samenleving met een ondergrondse component. De hoofdstad was gelegen op het grote eiland dat 25.000 jaar geleden onder de golven van de Stille Oceaan zat. Een secundaire hoofdstad was gevestigd in de innerlijke aarde. Het was naar deze stad dat de regering van Lemuria na de catastrofe verhuisde. De nieuwe heerser van het oppervlak, het rijk van Atlantis, besliste dat de grote tunnelingangen moesten worden verzegeld.

Het was pas tijdens de laatste dagen van Atlantis dat de Lemurian deze zegels verbroken en zo veel oppervlaktebewoners van de dood redden.

 

Deze mensen vormden een samenleving die later voor een bepaalde tijd terugkeerde en werd het Rama-rijk in Zuid-Azië. Toen beëindigde de Grote Vloed van 8.000 voor Christus deze poging om de mensheid te redden van de donkere wegen van de Anunnaki.

 Ondanks deze tegenslag, bleef Lemuria in haar rol de bescherming van de oppervlaktewereld van deze alles verwoestende reptielen. Het was haar galactische afgevaardigden die het lidmaatschap van dit zonnestelsel in de Galactische Federatie behouden.

 

Na de Grote Vloed en de overlijden van het Rama-rijk hergroepeerden de Lemuriërs hun nieuwe gecombineerde maatschappij Agartha. De hoofdstad Shamballah werd verhuisd naar een grot die ver onder de stad Lhasa in modern Tibet ligt. Vele tunnels verbinden de stad Shamballah aan de oppervlakte in de Himalaya.

 

Deze tunnels werden gebruikt door heilige mannen die hun grote energie en goddelijke wijsheid naar de buitenwereld kwamen verspreiden. Op deze manier konden de heilige mannen en hun gekozen discipelen elkaar ontmoetten om de heilige energienetten van Moeder Aarde te handhaven.

 

Dit werk, samen met talrijke rituelen die dagelijks door de innerlijke aarde worden verricht, is grotendeels verantwoordelijk voor het houden van de goddelijke energie die Lemuria's voornaamste erfenis is voor de oppervlaktes van Moeder Aarde.

Lemuria, en later Agartha, zorgen dat een transformatie terug naar het licht in volledig bewuste Wezens van Licht verloopt. Agartha is een wereld zoals de jouwe. De innerlijke aarde bevat een bloeiend ecosysteem waarin verloren wezens die niet meer bestaand op het oppervlak, hier nog wel zijn.

 

Deze exotische menagerie wordt zorgvuldig gecontroleerd. Dicht bij de verschillende steden van de binnenste aarde zijn speciale gebieden waar Agarthans zorg (indien nodig) voor de vele schepselen van deze gevarieerde ecologie genezen. Agarthans verblijven in een netwerk van kristalsteden verspreid over de innerlijke aarde.

 

Deze variëren in grootte van ongeveer 10.000 tot 1.000.000 inwoners, hoewel de meeste variëren van ongeveer 100.000 tot 200.000 mensen. Deze steden lijken meer op mini-nederzettingen die samen de hele samenleving vormen. De onderliggende eenheid is de "podlet", delen een soortgelijke levensdoelgroep om 'clans' te vormen. Klanen zijn de belangrijkste bouwstenen van de galactische samenleving.

 

In de loop der tijd ontwikkelde volledig bewuste mensen de harmonieuze, levende galactische samenleving, waarvan Agartha een voornaamste voorbeeld is.

In haar geval vormt een systeem van 12 clans de kern van de werking van deze maatschappij, en deze worden georganiseerd volgens taak, b.v. Administratie, ingenieurswetenschappen, geneeskunde, enz. Elke clan breekt zich af in podlets die maximaal 64 personen bevatten.

 

Het is gebruikelijk dat podlets van één clan vrij leven met die van de andere 11 clans. Deze grotere groeperingen vormen mini-gemeenschappen die elk de middelen hebben om creatief een probleem op te lossen die zich voordoet.

 

Deze mini-gemeenschappen zijn op hun beurt samengevoegd om de wijken van een stad te vormen. Zo is elke stad een bijenkorf van individuen die samenkomen om te delen en bij te dragen aan hun buurt, hun stad en hun wereld.

De heersende raad van Agartha bestaat uit de 12 clanhoofden die zijn gekozen voor hun verleende verdienste aan clan en samenleving. Vanuit deze raad wordt een individu gekozen die wordt beschouwd als de wijste en meest verdienende van de titulaire eer van koning of koningin van agartha.

 

Deze persoon is verantwoordelijk voor het grote leger van afgevaardigden en liaisons die naar de oppervlakte wereld en naar de passende raden van de Galactische Federatie worden gestuurd. Hun verantwoordelijkheid is om te zien dat uw transformatie terug in fysieke staat gaat volgens het goddelijke plan. Hun werk voor u heeft ons geholpen deze eerste contactmissie te heroriënteren en heeft indirect geleid tot "Decra Zau" of Operation Spirit.

 

Bovendien heeft de koning en zijn raad de agenda vastgesteld voor de geweldige periode die de daadwerkelijke massale landingen op uw wereld moet volgen.

Geavanceerde technologie, waarmee elke persoon zijn dagelijks eten en kleding creëert, maakt elke kristalstad zelfvoorzienend. De landbouw-, bouw- en fabricage industrieën van de oppervlaktewereld worden verouderd door deze lichttechnologie. Deze technologie vervoert ook een persoon van een punt naar een andere. Dit betekent dat de wereld een gemeenschap is die toegankelijk is voor u als uw directe omgeving. Zo wordt het denken van Agarthans niet beperkt door de beperkende condities waarin hun oppervlakte broeders leven. De vrijheid die door deze Lichte technologie wordt verleend, heeft fantastische creatieve talenten die volledig door hun samenleving worden gebruikt. Gelukkig gebruiken de Agarthans deze vaardigheden nu om Agartha te herenigen met hun oppervlaktebroeders.