Andromedian

De Andromedans zijn een zeer geavanceerde buitenaardse race die betrokken is geweest bij menselijke evolutie.

Zij werden gevraagd om bij te dragen aan het grote plan voor de menselijke soort en hebben dus sinds het begin van de mensheid interactie gehad. Ze zijn beschreven als een niet-fysieke race van oude 'engelachtige wezens' en zijn de 'spirituele kracht' achter het Ashtar commando .

Andromeda is de naam van het sterrenbeeld die het ster systeem Beta Andromeda bevat , het huis van deze wezens.

 

Hun functie zou zijn om de verwerking van de geest en mentale kracht op een meer welwillende manier te helpen. Dat wil zeggen, om de geestelijke kracht naar de aarde te brengen. Andromeda wordt soms aangeduid als het zaad, of de stoel van de gedachte in de melkweg.

In deze missies van hulp aan de beschaving is er altijd winst beschikbaar voor de gevers. Door deze deelname hebben de Andromedans geleerd dat hun welwillendheid niet zo hoog was als het zou kunnen zijn.

Door hun hoge dimensionale aard kunnen zij het element van geestelijke kracht door de genetica niet doorgeven aan mensen. Aangezien het plan was dat Sirians met mensen zouden kruisen, en ze waren meer geavanceerd, ontstonden er vanuit de Andromedans een straling naar de Sirians, die op hun beurt deze eigenschap doorgegeven aan de mens via de genetica.

Het noodzakelijke gedachten-element werd aldus verkregen door codes voor menselijke ontwikkeling; daarom is de mens mentaal hybride met de Andromedans.

Niettemin was de aard van de mens zo dat de mentale krachten niet domineren. En zelfs vandaag bepaalt het lichaam in grote mate de gedachte;

 

De geest is niet in beheer, in tegenstelling tot de Andromedanen, wiens mentale krachten de leiding hebben. Dit was zoals het moest zijn omdat het doel voor het menselijk ras is om hartbeslissingen te maken, en dat de geest niet als enige betrokken factor bij het assimileren van kennis.

Dit hart- / gevoelens vermogen zou dan een directe band vormen tussen het spirituele zelf en de (heelal) Schepper zelf. Alle kennis kan worden verworven door het emotionele zelf.

De individuele geest zou niet worden benadrukt, hoewel de Schepper de geest zou zijn. Dit heeft betrekking op het doel van de Schepper om het menselijk ras collectief over te nemen. 

Andromeda wetenschappers blijven de ecologie van de planeet Aarde bestuderen, en gegevens verzamelen voor evaluatie en analyse. Er zijn menselijke contacten gemaakt waarin advies wordt gegeven over de negatieve factoren die de mens in zijn omgeving invoert en de volledige gevaren en gevolgen daarvan.

Ze kunnen de waarschijnlijkheden voorspellen op basis van de huidige omstandigheden en extrapoleren dan de energieën in de toekomst.

Een Andromedan ruimteschip dat op aarde is landt om de mineralen in de grond te evalueren. Daarnaast heeft de Andromedan, deketting van het leven energiek in de aarde verzegelde.

Deze energieketen stelt andere Andromedans in staat om de plaats te vinden en verwelkomt ook anderen. Dit werd allemaal bereikt uit het schip.

 

Miljoenen jaren geleden bezochten de Andromedanen de Aarde toen de Sirians zich in kolonies door de hele wereld hadden gevestigd. Zij verwelkomden de Andromedans, die verzocht om een paar buitenposten op te zetten over de hele wereld en binnen de innerlijke aarde.

Deze buitenposten waren voor onderzoeksdoeleinden en zij waren niet geïnteresseerd in hybridisatie van soorten, maar vooral bij het bestuderen van de flora en fauna. Sommige van deze genetische experimenten met planten werden gebruikt om de Sirians te helpen bij het creëren van een duurzamer Sirian lichaam.

Uit het hedendaagse menselijke perspectief hebben we slechts een kleine bijdrage van de Andromedans voor onze mentale lichamen en niet lichamelijke lichamen gehandhaafd.