Arcturians

Arctuianen komen van een blauw planeet rond een helderste ster in de constellatie van Boote, Arcturus.  Zij bezitten grote spirituele kennis en zijn altijd toegewijd aan service en genezing. Ze beheersen technieken in liefde en vrede voorbij onze verbeelding en dit kenmerk maakt ze anders dan alle andere alien rassen. Arcturiërs hebben verscheidene maatregelen genomen om de aarde te beschermen tegen de negatieve energie en aanvallen van andere aliens.

Arcturianen hebben een slank lichaam en hebben een relatief kort lichaam. Ze hebben maar drie vingers en groenachtige blauwe huid met ovale vorm ogen, maar het belangrijkste dat ze gebruiken om waar te nemen is hun telepathische vermogen en niet hun ogen. Ze hebben de mogelijkheid om iets te verplaatsen door hun gedachten te gebruiken.

Hun levensduur is van driehonderd tot vierhonderd jaar, omdat er geen ziekte in Arcturus is. Maar hun leven eindigt wanneer het contract van hun bestaan is afgerond. Hun spirituele natuur helpt hen om veroudering tegen te gaan.

Zij zijn beschermers van de Aarde van negatieve krachten en hebben altijd met de mens kunnen communiceren om te leren. Om vele manieren van zelf verbetering over te brengen.

Als ze een geestelijk leven hebben geleid, is het motief van hun leven het menselijk ras te helpen bij het bereiken van vrede en spirituele ontwikkeling.

Arcturianen kunnen de aarde alleen beschermen tegen negatieve krachten met sterrenschepen. Starship Athena is het sterrenschip dat de aarde omringt en beschermt.

Er is geen concurrentie op Arcturus en succes wordt gemeten in termen van lichtfrequentie met betrekking tot hoeveel vibratie dat door een individu worden gemanifesteerd.

Ze hebben het mentale vermogen om informatie honderd keer sneller te absorberen dan de gemiddelde mens op aarde en dat is de reden waarom ze geen computers gebruiken.

Ze bestaan in vierde en vijfde dimensie waardoor ze verschillend zijn van alle andere alien rassen en dat is de reden dat de frequentie van de Aarde zo  belangrijk is voor hen.

Zij bestaan overal in het universum, op elke planeet en in elk land om de mensheid en in geestelijke verlichting op te leiden.