Energetische coderingen

Energie om ons heen is enorm aan het veranderen. De trilling van de Aarde word steeds hoger en dat kost soms veel aanpassingsvermogen. De mensen word steeds gevoeliger voor zijn omgeving en de trilling die daar bij hoort. Het aanpassingsvermogen om je eigen trilling te verhogen is het verankeren ervan. Daar heb je een sleutel voor nodig, deze sleutel is om je af te stemmen op de hogere codes. Deze codes zijn energetisch versleutelt. Het gebruiken van de taal van licht en de codes die opgeslagen liggen in de 12de dimensie maakt het je ziel mogelijk om af te stemmen in de lagere dimensies en daar als energetisch lichaam in te leven. De Aarde is afgestemd op deze lagere dimensies ook al is dat niet altijd zo geweest. Hierover op een andere pagina meer*.

 

Iedere dimensie heeft zijn eigen licht en geluidsfrequentie. Dit zorgt voor trilling die voor de ene voelbaar zal zijn en voor de andere niet. Dit licht en geluid kan zich omzetten in beelden die zichtbaar worden voor hen die gevoelig genoeg zijn en afgestemd op deze trilling. Toegang krijgen tot deze sleutel codes licht verankerd in je ziel, je hogere zelf. Als je je lichaam afstemt op jou hogere zelf of Goddelijke blauwdruk ben je in staat je gaves te gebruiken en te ontwikkelen dit kan o.a. teleporteren, telepatie of helderziendheid tot stand brengen. Moeder Aarde is bezig zich te upgraden naar een hogere frequentie en dat is in licht en geluid voelbaar. Omdat Ze bezig is met deze verankering komen op verschillende plekken op de Aarde energetisch versleutelde codes vrij. Dit gebeurd voornamelijk bij hogere frequentie pieken als zon en maansverduistering. Bij deze gebeurtenissen heeft Terra Nova (De nieuwe Aarde) elektromagnetische frequenties door de energetische en fysieke laag van de Aarde te sturen.

 

Alle planetaire stelsels uit het universum en daar buiten, dragen hebben een code waar men bij kan als men op de juiste trilling zit. Het is allemaal bereikbaar. Deze codes dragen  de kracht om jou codering te vinden en verder te kijken en voelen als het 3 dimensionale. Op Aarde liggen verschillende energetische sleutels verborgen. Sommige zijn makkelijker te vinden als andere. Ook zijn ze niet voor iedereen bereikbaar. Hoe hoger jou frequentie is hoe zichtbaarder de codes mogen zijn. Maar dan nog voelt niet iedereen zich geroepen om met de energie achter de versleuteling aan de slag te gaan. De bekendste energetische actieve plekken zijn de chakra`s van de Aarde.