Kracht voorwerpen

Krachtstok Weerwolf (niet meer beschikbaar)Gatekeeper Beltane (met blauwe goudsteen schedeltje)Bold (met kosmische symbolen)

Gaia (Sodaliet)?


Purification. (rozenkwart, bergkristal, amethist)


Merlijn (niet meer beschikbaar)Pinetree men


Pinetree men

 

Geheimzinnigheid, raadselachtig

 

De spar heeft afstandelijke naalden en de bijbehorende persoon geeft zich niet zomaar bloot. Ze hebben een gesloten karakter en treden niet graag op de voorgrond. Aan de ene kant doen ze alles het liefst alleen, maar ze willen er ook graag bij horen. Het zijn geen praters en ze hebben kwetsbare karakters. Ze staan bekend om hun goede smaak en gedragen zich stijlvol en waardig. Ze hebben last van stemmingswisselingen en kunnen koppig vasthouden aan meningen. Degenen van wie ze houden weten dat ze er altijd voor hen zijn. Ze zijn bescheiden maar ook ambitieus met een oneindig geduld. In de liefde zijn ze veeleisend, maar willen zelf ook het allerbeste geven.

 

Citrien

 

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen.

 

Apache traan.

 

Apachetranen obsidiaan is een mildere vorm van zwart obsidiaan. De steen beschermt het aura en neemt negatieve energie in zich op (regelmatig reinigen dus!). Het helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen.


Aron ( berg van kracht)


Dit is Aron ( berg van kracht). Een krachtstok met edelstenen op de top rookkwarts een kruidenbuidel voor onderweg. Met daarin de gouden driehoek, lavendel en witte salie.

*I'm made for walking. 

Het boswezen is ontstaan uit bewustzijn van het hout. 

Ik ben sterk aardend en zie er op toe dat je de ene voet voor de andere zet. Met je blik vooruit. Wat achter je ligt kun je niet veranderen.

De schone dame op de eerste foto heeft me bijgestaan haha ik moet het er bij zetten.... 


Seleniet grit Moon


Krachtstok transformatie en creatie. (Niet mee beschikbaar)

Kracht object transformatie en creatie.

Hieronder staat de betekenis. Voel je aangetrokken en wil je aan de slag met de kracht van harpij en vlinder? Ik vraag €5,00 voor de kosten van de steen en verzendkosten. Uit de reacties kan ik opmaken voor wie het bestemd is.

Met als totem de harpij. in Zuid-Amerika voorkomende harpijen zijn het grootst en machtigst. Ze hebben reusachtige klauwen, waarmee ze ook grotere prooien als apen en luiaarden kunnen grijpen. Bestudering van de voedselvoorkeur van de harpij die je totem is, kan je inzicht verdiepen.Doe iets met je scheppingsvermogen. Drie is het getal van nieuwe geboorte en creativiteit; verdiep je daarom in de numerologie van dit getal.

Wees bereid je in een gecontroleerde situatie aan uitersten te onderwerpen; daardoor bevorder je het alchemistische proces in je leven.

Geef gehoor aan je hartstochten en louter ze (door dicht bij de zon te vliegen); ontplooi je vermogens, ook al betekent het misschien dat je je brandt.

Vlinder. De schoonheid van de vlinder herinnert ons aan transformerende processen.

Is er momenteel iets belangrijks in je leven wat lijkt te stagneren?

Realiseer je dan dat er zich achter het zichtbare een transformatie plaatsvindt.

De benauwende cocon staat op het punt van barsten.

Maria Magdalena kristallen, die wat hematiet in zich hebben zijn verbonden met de roze/oranje straal. Deze straal is verbonden met de lijn van de Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin.

Maria Magdalena Lemurians verbinden je weer met de Goddelijke vrouwelijke energie. Deze Lemurians dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met de kennis die ze dragen over healing en genezing wordt je onderwezen door de lemurianen.

Deze kristallen onderhouden een diepe en innige relatie met zowel de buitenaardse ruimte als de innerlijke diepte van de aarde. Voor ons dienen ze als schakel tussen beide werelden. Tijdens meditatie helpen ze bij de eenwording met het zelf en daarnaast maken ze ook een subtielere communicatie met het Kristallijnen Koninkrijk mogelijk.

Maria Magdalena kristallen verbinden alle mensen op aarde, vooral vrouwen zijn hier gevoelig voor. Zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte.Krachtstok Vreemdeling (niet meer beschikbaar)


Alien (niet meer beschikbaar)Krachtstok Raven (niet meer beschikbaar)Gaia Symbolica (met drijfhout)Gaia Robe of love (fluoriet)Gaia Aventurijn (niet meer beschikbaar)Kleitablet Ankh


Enkel door het licht

Wordt ook je schaduw zichtbaar.

Vlucht niet, vecht niet maar omarm je heelheid....


Firestone


Firestone

De transformatie van de slang naar de draak.

Met krachtsymbolen voor verbinden, aarden en bescherming is dit een krachtstok voor iemand die weet wat hij/zij doet!

De slang staat voor genezing, omdat dit dier zijn huid kan afwerpen, hetgeen staat voor herboren worden en genezing, maar ook door zijn beet de dood kan brengen. De dood is immers ook een nieuw begin.

 

Drakenenergie die mag vrijkomen is onbegrensd, puur en vurig. Het brengt je in contact met de draak in jezelf, jouw onbegrensde mogelijkheden en pure, onmiddellijke manifestatie. Draken zijn geen wezens die je moet verslaan, je mag je leren te berijden!

De energie van de draak is krachtig en eenmaal getemd, een magisch gereedschap om jouw wensen en dromen direct te kunnen manifesteren.

 

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven.


?


Two worlds connected

Seleniet voor de verbinding met het hogere. 

Het pure stuk hout voor het aardse.

De opening zodat het openlijk mag gaan stromen....


Britaniae.


Britaniae. Ik bescherm,zuiver en genees.

Ik 'ben' innerlijke rust en neem de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk.