Kristallen schedels

Mijn eerste ervaring 

 

Wat is er zo speciaal kristallen schedel dat mensen zich er tot aangetrokken voelen? Dit is wel een relevante vraag omdat de aantrekkingskracht vaak heel sterk is. Mijn verhaal over mijn ontmoeting met schedels is zeker niet uniek. Mijn eerste schedel was een raven skull. De eerste ervaring had ik op een spirituele beurs. Ik loop langs de schedels en merkte dat er een connectie was tussen de schedels op de tafel. Ik zag de verbinding tussen hun en eentje trok mijn aandacht. Ik hoorde hem letterlijk praten. Heyy pssst kijk mij is! Ik wist niet wat ik hoorde en keek om of het iemand anders was die ik nog niet had gezien, maar er was niemand. Ik was even van mijn stuk gebracht. De mensen die de schedels meegebracht hadden gaven me niet echt het gevoel dat ze bereidwillig waren mijn vraag of dit kan te bevestigen. Dus ik ben doorgelopen maar kon het moeilijk loslaten. IK voelde de connectie van de schedels onder elkaar maar ook het oneindige bereik met mensen de aarde en andere schedels waar dan ook op de wereld.

Een paar dagen later ben ik internet aan het rondkijken op zoek naar edelstenen en ik klik een pagina aan en op het het scherm verschijnt een ravenschedel. Het beeld sloeg in als een bom. De schedel kwam binnen met een intensiteit die ik maar moeilijk uit kan leggen aan een leek. Toen wist ik het! Deze schedel is voor mij! Zijn connectie met mij was hartverwarmend en veelbelovend. Binnen enkele dagen zou hij bij mij zijn. Ik had lange tijd niet zo uitgekeken naar een cadeautje voor mezelf als deze schedel.

 

De Culturen

In veel culturen hebben schedels een belangrijke rol en verschillende betekenissen. De schedel staat vaak als symbool voor leven en dood. In vel oude culturen werden schedels gebruikt om slecht invloeden en ziekten te weren. In sommige worden de schedels gezien als de zetel van de ziel. In de westerse cultuur associëren veel mensen de schedel met de dood. Maar een steeds grotere groep zien dat heel anders en voor hen symboliseert de schedel kracht, bescherming en wijsheid of bewustwording van de eigen onsterfelijkheid. Dus niets negatief. Maar iets positiefs als een nieuw begin. Behalve menselijke schedels zijn er ook andere als drakenschedels, elven schedels, Alien schedels en raven schedels en nog veel meer soorten. De schedels stralen rust uit en geven een bijzondere extra kracht aan de mineraal waaruit het gekerfd is. Dit is een bijzondere fenomeen wat je enkel kunt ervaring want opeens..........is er een klik.

 

 

De ervaring

Schedels helpen letterlijk ontwaken! Schedels hebben de eigenschap om het potentieel in ons te laten ontwaken. Schedels reflecteren en zijn als spiegels die ons naar onszelf laten kijken en onszelf te zien zoals we zijn. Ze geven de mogelijkheid de eigenschappen te veranderen en ons bewustzijn te vergroten. Ze kunnen verschillende aspecten van onszelf laten zien en ons laten zodat we realiseren dat we multidimensionale wezens zijn. Ze ontvangen en verzenden informatie omdat het zendstations zijn. Ze helpen af te stemmen en contact te maken met andere wezens en alternatieve bewust heden. Ze kunnen informatie opslaan van plaatsen en gebeurtenissen (het zijn een soort van getuigen). Het zijn versterkers van positieve en negatieve kwaliteiten in ons. Ze zijn van alle bekende hulpmiddelen de meest krachtige in processen van bewustwording.Ze helpen stap voor stap te ontwaken.

 

De wetenschap

De meest bekende schedel is wellicht de Mitchell-Hedges schedel en deze werd in 1924 ontdekt door de dochter van de Britse avonturier F.A> Mitchell- Hedges in een ruimte onder de ruïnes van Lubaantun in Belize. Deze schedel is gemaakt uit een brok kristal en is bijna even groot als een menselijke schedel. In de jaren zeventig heeft de kunst restaurateur Frank Dorland de schedel onderzocht en hij bevestigde dat de schedel zonder metaal gereedschap was gemaakt. Hij kon geen machinale sporen vinden alleen bij de tanden waren er verschillende sporen waarvan hij speculeerde dat dit met zand gedaan moest zijn over een periode van 150 tot 300 jaar. Frank Dorland vermoedde dat de schedel ongeveer 12.000 jaar oud moest zijn.

Later is de schedel onderzocht door technologie bedrijf Hewlett-Packard in het laboratorium van Santa Clara. Tijdens dit onderzoek ontdekte men dat onder andere de bovenkant van de schedel en de losse onderkant uit hetzelfde stuk kristal aren gemaakt. Dit zou in het tijdperk van de Maya`s vrijwel onmogelijk zijn geweest om met handwerk voor elkaar te krijgen.

 

In november 2007 werd de schedel nog een keer onderzocht in het Smithsonian`s National Museum of Natural History. Men gebruikte ultraviolet licht, een krachtige microscoop en een CT scan. In 2008 werd er een documentaire van gemaakt genaamd Legend of the crystal skull. In 2008 kom men met behulp van een SEM microscoop bevestigen dat de schedel gemaakt was onder hoge rotatie snelheid met moderne slijperij. De Mitchell- Hedges schedel blijkt dus uiteindelijk vals te zijn en is waarschijnlijk gemaakt omstreeks 1930.