Verhalen beweren dat de schedels zijn verbonden met het leven op Mars, Atlantis en het einde van de Maya-kalender in 2012. 

De grootste antieke kristallen schedel die de mensheid op dit moment kent, wordt Max, de Texas kristallen schedel, genoemd. Naar verluidt 36.000 jaar oud, werd Max in Guatemala gevonden.

 

Nadat Max met JoAnn naar huis ging, verdween deze in een kast waar hij bijna 10 jaar in heeft gezeten. En toen begon het zichzelf bekend te maken.

 

In het begin

Sprak hij telepathisch met me in mijn dromen, zei mevrouw Parks in een telefonisch interview met The Edge.

"Ik zei:" Oh man, ik word gek! Die rots daar in die kast praat met me. Dus ik ga naar de kast en ik voel de energie me trekken en hoor zeggen: 'Je hebt de man niet gevonden?Dus ik stak mijn voet verder in de kast en zette de rots een beetje verder terug in de kast en gooide er nog wat kussens op en zei: 'Ik ga je naar beneden brengen in de andere kast.'

Dus de eerste connectie was dat hij probeerde me wakker te maken.

 

Ze voelde dat de schedel haar vroeg om een bepaalde man te vinden die licht kon werpen op de betekenis van de schedel, op een ochtend zetten de televisie aan. Het was 1987. "De show heette 'Good Morning Houston' en er was een andere schedel die naar me keek,

en alles wat ik kon bedenken, 'Oh, mijn god! Weer een pratende rock! '"

Het programma bevatte een groep uit het UFO-contactcentrum in Arizona met 50 objecten in een busje. Ze zeiden dat het programma kijkers twee objecten uit het busje kon laten zien, een een Egyptische buste en de andere een kristallen schedel. JoAnn belde het programma op en vertelde hen dat ze ook een kristallen schedel had die haar door een monnik was gegeven en dat die uit Midden-Amerika kwam. 

Ze in een mum van tijd stonden ze bij haar voordeur om te zien wat ze had.

Ze keken ernaar en begonnen een grapje te maken en te porren, en zeiden:

 

Kijk wat ze heeft in een doos in de kast!' En ze zeiden: 'Je hebt geen idee wat je hebt?

"En ik zei:" Wel nee. Als ik dat wist, had ik jullie niet gebeld. 

"Hij zei:  breng het naar het museum in Houston. Dus ik heb de schedel ingepakt en heb het meegenomen naar het museum in Houston. 

Daar zeiden ze hetzelfde: Oh, je hebt daar iets zeldzaams.

"Ik zei: 'Ja, dat heb ik gisteren ook gehoord. Ze bleven zeggen:  Je hebt echt een zeldzame.' En ik had geen idee waar ze het over hadden.

"Hij zei: 'Maar we kennen geen onderzoekers en we weten niet hoe ze zijn gemaakt en waar ze eigenlijk vandaan komen. We zullen het tentoonstellen. "En toen dacht ik:" Nee, weet je, je weet niet wat het is, en ik weet niet wat het is, ik denk niet dat ik hem hier ga laten zien. 

Ik ga hem meenemen naar huis. "Dus, ik heb hem weer ingepakt en meegenomen naar huis en hem terug in de kast gezet, aaide over zijn hoofd en toen keek ik er gewoon naar en zei: Een dezer dagen, schedel, ik zal de man vinden.

En dat is wanneer hij telepathisch zeer luid en duidelijk naar mij overging. Hij zei: Trouwens, mijn naam is geen Schedel. Mijn naam is Max. Toen sprong ik op en keek hem aan en zei: Heilige Moley, ik heb een steen in een doos in een kast en hij heeft een naam!

 

Ik zei tegen mijn man:' Die schedel praat tegen me en hij keek me aan en zei: Wat is er met jou aan de hand vrouw? Heb je verstand verloren? En toen zei ik: Nee, ik maak maar een grapje.

 

De rest van het verhaal

 

Maar Max zou JoAnn Parks niet alleen laten. Hij bleef bij haar om contact op te nemen met het televisiestation om de naam te krijgen van een contactpersoon die iets over kristallen schedels zou weten. Uiteindelijk werd haar verteld over FR "Nick" Nocerino uit Noord-Californië, een van 's werelds belangrijkste experts op het gebied van kristallen schedels. Hij stierf in 2004, maar staat bekend als de enige persoon in de moderne geschiedenis die met negen menselijke kristallen schedels heeft gewerkt.

Nadat ze Max via de telefoon had omschreven aan Dhr. Nocerino verklaarde de Kristallen schedel-expert: Je hebt de schedel met de witte dop.

 

De witte dop is het vaste witte gedeelte van kristal aan de zijkant van Max's hoofd, de plaats waar het oorspronkelijke kwartskristal begon te groeien. Nocerino legde uit dat de witte matrix op de schedel als een versterker werkt voor alle andere stukjes kristallen eromheen.

Nick Nocerino had zijn jongensjaren een visioen, en zag hij een hoofdschedel omgeven door 12 kleinere schedels, en die meester schedel bevatte alle wijsheid en informatie van de andere 12. "Toen groeide de legende en groeide en groeide. De meeste mensen van vandaag weten niet dat Nick Nocerino degene is die meer dan 65 jaar geleden al het onderzoek naar kristallen schedels begon. 

 

 

De energie van Max

 

Mevrouw Parks zei dat Max is als computer.

 

Hij houdt energie vast, hij neemt energie en geluid op dat rondom hem optreedt, en hij programmeert het voor mensen zodat ze in staat zijn juist dat aan te boren wat ze nodig hebben. Misschien is een deel van de informatie afkomstig uit het verre verleden, omdat ik geloof dat kristal wordt gebruikt in alle oude en moderne technologieën.

 

Ze adviseerde mensen die voor een privésessies komen om met een open geest naar Max te komen, met een bereidheid om te leren.

Ze mogen Max aanraken. Als ze hun voorhoofd te lang op hem leggen, is daar een grote rode vlek. 

Hij verbrandt gewoon de energie precies in het voorhoofd. Laat gewoon je geest helder zijn. Sommige mensen zeggen dat ze na 30 minuten een tik op de deur horen, en zijn dan verbaast, ze hebben het gevoel niet langer dan vijf minuten binnen te zijn geweest. En ze vertellen me verschillende scènes en verschillende dingen van vorige levens. Ze zullen zeggen dat sommige van hun overleden familieleden naar hen toe zijn gekomen.

 

JoAnn zei dat net zoals de mensheid verandert Max ook veranderd.

 

Vaak gaan mensen met Max zitten, ze zeggen dat ze een band met hem hebben, dat hij zich een oude vriend voelt en dat hij zegt:

Hallo, waar ben bleef je zo lang? Ze voelen een verbinding, niet alleen met het kristal, maar ook met zichzelf. En dat is wie ik denk dat Max vertegenwoordigt: het 'Zelf' en alles wat zich in het Innerlijke bevindt.