Reïncarnatie anders belicht

Door de jaren heen ben ik op zoek geweest naar mezelf in vorige levens, vooral het zoeken naar oplossingen die daar mogelijk vandaan konden komen. Naar maten ik me verder ben gaan ontwikkelen en de antwoorden in mezelf heb gevonden vraag ik me af of ze daar altijd al niet hebben gelegen. Was regressie niet gewoon een manier om bij dat stukje van mezelf te komen door mezelf naar een bepaalde plek te brengen in mijn onderbewuste om het voor mezelf acceptabel te maken en het probleem buiten mezelf te zoeken maar ook weer niet. Ik ben er van overtuigd dat reïncarnatietherapie en regressietherapie helpt anders had ik zelf de studie nooit gedaan. Andere hebben er ook wel degelijk baat bij gehad als ze bij me onder hypnose waren en ik kon helpen bij hun zoektocht.

Toch ben ik me bewust geworden van het feit dat sinds ik onbeperkt kan reizen met mijn energetische lichaam er veel meer is te vinden in verschillende energie lagen als men denkt. ( ik geef het op deze manier aan om het visueel te maken).Ik ben er inmiddels achter dat we dimensies kunnen zien als lagen, lagen die horizontaal en verticaal lopen. Maar ook weer niet want wij zien niet in lagen maar 3 dimensionaal. De horizontale lijnen zijn de lagen die voor de verbeelding de lagen zijn als de frequentie van 12 de bewustzijnsniveaus

De verticale lagen(dimensies) kun je zien als onzichtbare en doorzichtige  lagen die achter elkaar staan

Deze verticale platen zijn doorzichtig en onzichtbaar mits je gevoelig genoeg bent om er doorheen te zien en de verschillende lagen te kunnen waarnemen. Dan kan het zomaar zijn dat je een blik of een glimp mee krijgt van een andere dimensie of werkelijkheid. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat wanneer je over hypnose bent je even bewust in een van die lagen kijkt die ook een werkelijkheid is waar je normaal met je gewone bewustzijn niet in kunt kijken. Dat je inderdaad een deel van jezelf ziet in een ander tijdsbestek wat in een van die lagen zit. Dat zou ook verklaren als je een glimp van de toekomst kunt waarnemen, omdat je in een van de bestaande dimensies kunt kijken omdat je fijnere afgestemd bent bepaalde energie/stroming/frequentie enz.

 

Ook erg begrijpelijk dat het allemaal zo verwarrend is wat de mensen allemaal voelen en waarnemen die bezig zijn met een hogere trilling en op weg zijn naar een 4,5,6de dimensionale werkelijkheid. Je word gevoeliger en de lagen lopen horizon en verticaal door elkaar. Het is een warboel van energieën waar je een weg in mag vinden naar een diepere betekenis.