Reizen door tijd en ruimte

Door de jaren ben ik o.a. door middel van hypnose op zoek geweest naar verschillende levens die mij in het hier en nu verder konden brengen. Sommige hebben meer vragen opgeleverd dan antwoorden. Maar ja wat kon ik anders verwachten. Als je net als de gemiddelde aardbewoner meerdere leven op aarde of ergens anders in het universum hebt gehad, kunnen ze niet allemaal even spannend, innoverend en zijn.

 

De levens die me het meest bij zijn gebleven zijn de levens van heel ver terug. En als ik zeg heel ver bedoel ik dat ook. Tussen de 5.000 en 25.000 jaar terug. Er zijn er enkele die zijn blijven hangen en waar ik nu veel aan heb maar er zijn er ook bij waar het tijd van werd deze is te accepteren voor wat het is en verder te gaan daar waar ik ben afgehaakt of omdat ik ervaren heb als heel negatief. Spiritualiteit is altijd een rode draad geweest in bijna al mijn levens, en in sommige heb ik dingen laten liggen. De aarde is voor mij niet altijd de fijnste plek geweest om te zijn, nu denk ik daar anders over omdat mijn kennis verder reikt als ik eerder dacht. Dat is ook de rede waarom ik dit met jullie wil delen.

 

Duisternis

Iedereen heeft het in zich (duisternis) geen mens is daarin uitgezonderd. Hoe verlicht je ook bent er hoort een balans te zijn, en wat je voed groeit . Kies je ervoor om verlicht te zijn krijgt de duisternis in jou geen kans om zich te openbaren. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet is. Ik heb duistere levens gehad net als iedereen, er zijn levens waarin ik vermoord werd of dat ik de moordenaar was. Het is niet de keuze van je ziel om te moorden, de omgeving kan er voor zorgen dat je een beslissing neemt die onomkeerbaar is.

 

 

Er zijn verschillende levens die ik in Atlantis heb mogen onderzoeken en in de eerste periode van Egypte. Een deel van de Atlantiërs zijn de bouwstenen van Egypte en hebben de bouwwerken van Egypte tot een feit gemaakt. Zij hadden de technologie en kennis van het buitenaardse dat ze mochten gebruiken om te bouwen. Ik ben verschillende hogepriester(essen) geweest ik beide tijden. IK zie het niet als iets bijzonders, het is maar een benaming voor iemand die de leer van spiritualiteit en de kosmos doorgeeft en onderwijst aan derde. Daar komt mijn liefde voor kristallen, edelstenen en het buitenaardse vandaan. Ik had een hele nare herinnering aan Egypte, dat ik als hogepriester een farao heb vergiftigd en een hele pijnlijke dood heb laten sterven. Nu weet ik dat ik het achter me kan laten omdat ik nu anders denk en voel. Maar het heeft me een hele poos achtervolgd. Het is niet erg om een donkere kant te hebben gehad, als je bewust bent kun je het veranderen. Door deze ervaring die ik toen had, weet ik waarom bepaalde fascinaties vandaan komen in het hier en nu. Ik heb het geaccepteerd en heb het loslaten. Een lieve vriend heeft me hier van bewust gemaakt en ben hem erg dankbaar. Om het negatieve niet te voeden wil ik dit laten voor wat het is en een ander stuk ter spraken brengen.