De sfinx

Een andere plek die we aan hebben gedaan is de sfinx in Egypte. De piramides mochten we laten voor was het is. Naar wat mijn begeleiders me hebben laten zien is de sfinx belangrijker voor het delen van informatie als de piramides. Ik begreep niet waarom ze dit vertelde maar na onze ervaring begrijp ik het beter. We zijn in de halls of Amenti ben geweest. De gecodeerde ingang ligt diep onder sfinx. Ik begrijp ook waarom er niet word gegraven en gezocht onder deze bijzondere plek. Op geen enkel niveau zowel de aardse stilling als kosmische trilling kan een opgraving nog niet plaats vinden. Het meeste mensen zal het niet begrijpen. De mensen die zich willen ontwikkelen mogen het weten maar niet iedereen wil of kan bij deze informatie die hier opgeborgen ligt. Het is een plek waar alles wat we mogen weten over het ALL ligt opgeslagen. Gecodeerd in immense kristallen. Verzegeld achter een sluier van vergetelheid. Zij die willen zien kunnen deze boodschap lezen. Het rare is dat ik deze belevenis totaal anders schrijf als de vorige. Alle kennis en technologie van andere tijden ligt hier opgeborgen om ontdekt te worden. Thoth heeft het uitgesproken dat het er is en er altijd zal zijn.

 

Deep in Earth heart lie the hall of Amenti,

far neath the islands of sunken Atlantis,

Hall of the Dead and halls of the living,

bathed in the fire of the infinite ALL.

 

Hij is de rede geweest om te gaan onderzoeken wat ik heb meegekregen van mijn begeleiders dat we mochten beginnen onder de Sfinx. De ingang is zichtbaar voor iedereen, maar de opening en toegang is energetisch. Als je de poort hebt gevonden en waargenomen en de kennis tot je wilt nemen, door een verlangen naar kennis door de ziel, is de toegang er. De kennis die ik heb mogen ontvangen ligt in ons opgeslagen en zal in een later stadium stukje bij beetje naar buiten komen. Het mag eerst groeien voor we er andere deel aan mogen laten nemen. Dat we andere er deel van mogen maken geeft me een soort van rust. 

 

In de ruimte gekomen konden e niet anders dan het op ons af laten komen. Het boek van kennis ( The book of knowledge) op een presenteerblaadje maar je mag er alleen naar kijken. En de enorme kristallen waar de trilling hoog van is en doordringt tot in het diepste van je cellen. Het licht zo helder, het laat je het diepste in jou voelen en laat zien dat je wezen eigenlijk geen emoties heeft. Dat het menselijke aspect het er totaal niet toe doet. Dat je bent!  En niets anders. Je mag zijn! 

 

Het is overweldigend en met je menselijk brein bijna niet te bevatten. Kan ik het verwerken? Ja, anders ben ik hier nu niet. Kan ik in de 'staat'  komen bij wat ik nu voel? Het antwoord is duidelijk, ja, want je bent. En daar mocht ik het mee doen en in een flits was ik niet alleen uit de sfinx maar ook uit mijn trance. Helemaal beduusd van het gevoel dat me is overkomen. De informatie die ik 'nog' niet naar buiten kan brengen, omdat het eerst een mag worden met mij.............