MT. SHASTA

We gaan met een  groep in trance en de klanken van de drum brengen ons diep in ons wezen om daarna los te komen van ons fysieke lichaam. Zodra we los komen volgen we de aangegeven route van mijn begeleiders. We gaan hoog te kosmos in om de aarde in zijn geheel waar te nemen, en te bepalen wie deze reis mee mag maken en wie afwijkt van de aangegeven plek waar we heen gaan.

Onder me zie in America verschijnen. Als ik goed kijk zie ik een vreemde sluier over de continent is en voel me even onbehagelijk bij dit zicht. Ik zet me er snel over heen want ik heb een missie, Mount Shasta,  Californië het wortelchakra van de Aarde.

Even een zijspoor

De antenne tussen de aarde en de kosmos is van duizenden kilometers hoogte waar te nemen. Niet vreemd dat dit chakra hier ligt want als het basischakra goed werkt, voel je een diepe verbondenheid met de aarde, met de hele schepping en je kent een oer vertrouwen in het bestaan. Je durft mee te stromen met de bedoelingen van ‘t leven. Je hebt een diep vertrouwen dat je door innerlijke leiding geholpen wordt. Amerika heeft net veel te leren en de sluier begrijp ik nu een stuk beter.

Terug naar de trance

We dalen af naar deze prachtige berg met zijn hagel witte top. Hoe dichter ik bij kom hoe krachtiger ik de schreeuw om hulp voel. Dan veranderd mijn beeld van de berg en is er op de berg een immens groot plateau, ik kom dichter bij en zie steeds duidelijker wat er gebeurt en gedaan word. Enigszins verbaasd over de drukte die er is. Hoeveel lichtwerkers er bij een zijn om de energie van de wortel van de Aarde te helpen om de energie te bundelen en in goede banen te leiden. Ik daal verder af en merk niets meer van de berg die ik voorheen zo prachtig zag pronken tegen een blauwe lucht. Ik sta nu met de hele groep tussen als die prachtige zielen die licht en liefde sturen vanaf dit punt naar het binnenste van Moeder aarde. Ik word er emotioneel van bij het zien hoe krachtig licht en verbondenheid kan zijn. Komt het door deze plek of is het de samenkomst?

Ik denk beide. Het leidt tot persoonlijke fysieke en spirituele zuivering, net zoals de heilige berg dat met ons doet doen wij dat met de berg. Ook bevind zich hier een van de op aarde zijnde Mysterie scholen van de onzichtbare raad van 12. Wat hier allemaal is waargenomen:

Dat varieert van UFO’s die in en uit de berg vliegen, mysterieuze openingen in de berg waar ver gevorderde inwoners leven, vortex energieën en energiepoorten, mysterieuze lichten die vanuit het binnenste van de berg lijken te komen, energievelden op de berg die vurig gloeien en nog veel meer…

 

Na deze ervaring met Mount Shasta zou ik iedereen willen aanraden een soort gelijke energetische reis te maken.