Stargate

Vanochtend op pad gegaan. Mezelf gegrond en mezelf klaar gemaakt om op reis te gaan. Na een paar minuten mijn energie lichaam los van mijn fysieke en werd gedragen door een hele grote vogel vraag me niet wat voor een want ik heb alleen de bovenkant gezien (ik zat tenslotte op zijn rug). E gingen hogen en hoger en werd mee gevoerd boven de wolken met een fantastisch uitzicht over de oceaan en na een ogenblik komt Zuid Amerika in zicht wat een prachtige groene kleuren heeft dit continent. Ik voel de lucht veranderen en zie onder me het Andes gebergte verschijnen……..

Daar moeten we zijn. De vogel cirkelt boven Peru en gaat langzaam naar beneden in grote cirkels. De bergtoppen komen dichterbij en weet gevoelsmatig  dat ik richting Titicacameer ga. Ik ben er al vaker geweest en iedere keer met een nieuw doel of opdracht. Vandaag is er geen doel alleen dat we naar de staregate gaan. Nou ja er zijn er hier twee maar de meeste kennen de stenen want als stargate. Uitleg wat deze stargate doet staan onder het verslag*. Maar in het Titicacameer zelf zit er ook nog eentje. Ik stap van mijn  vogel af en bedank hem voor de lift. Ik loop naar de gigantische muur en weet precies wat ik moet doen. Ik ga met mijn rug naar de opening staan en word naar binnen gezogen. Tjonge dat ging makkelijker als vorige keren. Ik draai me om en laat de ruimte op me in werken. Veel tijd krijg ik niet want ik word in deze ruimte getrokken en ga al een speer door een tunnel. Het lijk als een enorme energetische slurf die je van a naar b brengt. Ik weet waar ik heen ga en voel me op mijn gemak. De reis door de aarde langs gangen en tunnels met als een doel de uitgang ik het Himalaya gebergte. Vraag me vluchtig af waarom? Maar deze gedachten maken plaats voor puur “zijn” mijn gedachte horen bij mijn lichaam en dat is ergens anders. De beleving is intens en voel me vrij. Dan word ik langzamer vooruit gedragen en kom ik bij de uitgang. Ik stap naar buiten en voel de krachtige energie die vanuit de tunnel naar buiten komt. Ik zie zelfs de stalen  van licht uit de tunnel komen. Erg bijzonder is dat. Dan kijk ik over Tibet heen en voel de sereniteit en begrijp ineen wat waardoor de mensen hier gedragen worden. En hoe bijzonder het is dat ze contact hebben met de bewoners van Agartha. Dan voel ik de energie aan me trekken en weet ik weer wat ik mag gaan doen. Ik ga terug de tunnel in maar ga geloof ik niet de zelfde weg! Ik word door de tunnel gevoerd en bij een splitsing ga ik links af. (raar dat ik me dit detail herinner)en laat de gedacht weer gaan….

 

Dan kom ik halverwege de tunnel en word ik afgeremd en merk ik dat er een energetische deur zit waar ik toestemming voor nodig heb om deze te passeren. Ik vraag de bewaker van deze poort om verder te mogen reizen. Dan word ik in een lichtbel geplaatst en voel hoe er tegendruk is op het moment dat ik de energetische deur passeer. Dan voelt het alsof de lichtbel er doorheen plopt en vervolg ik mijn reis. Met een matige snelheid raas ik door de tunnel heen. Wetende dat ik dat zalf stuur met mijn gedachte. Ik voel dat e omhoog gaan richting oppervlakte en de snelheid neemt iets af. We gaan nu recht omhoog en met een enorme druk word de lichtbel door de aarden en dan water gedrukt zo de lucht in. Ik hang nu tot mijn verbazing in mijn lichtbel boven het Titicacameer en besef dat ik door de twee doorgang naar buiten ben gekomen. Ik stuur met mijn gedachte de lichtbel richting de rand van het meer en stap uit. Het voelt erg vreemd om de trilling van de Aarde weer te voelen en het geeft even onrust. Ik herstel me en er word gezegd dat ik de lichtbel mag gebruiken om de versleuteling van de ingang in de rots toegankelijker te maken. Zodat meer mensen gebruik kunnen maken van deze ingang. Terwijl ik contact maak met de lichtbel kleurt deze geel met oranje en voert richting in gang. Dan zie ik dat er meerdere lichtwezens aan de poort staan om de lichtbel er doorheen te laten gaan. Ze helpen sturen en alsof er aan de andere kant een stofzuiger staat word de lichtbel naar binnen gezogen. En zie dat de ingang een andere uitstraling heeft als voorheen. Voldaan van deze mooie ervaring bedank ik de andere lichtwezens en vraag ik de vogel me veilig terug te brengen naar het hier en nu. Wetende wat me te doen staat…………..