Sirians

De Sprekers van de Sirian Hoge Raad, vertegenwoordigen het bewustzijn van talloze Sirians die met de Aarde verbonden zijn met het sterrenstelsel van Satais. Wij zijn oud, veel ouder dan u en we weten veel over het menselijk ras, want onze ouderen waren onderdeel van het Grote Experiment - het zaaien van uw ras.

 

Op belangrijke momenten in uw ontwikkeling zijn wij gematerialiseerd op het aardoppervlak om te helpen met het groter plan, om de mensheid beter te kunnen dienen - sterren zaadjes van het universum. Dit gebeurde op het moment van de tweede cyclus van Atlantis, toen je in het licht van die beschaving bloeide;

Het vond plaats in het oude Egypte en het komt weer op, bij de sluiting van de Maya-kalender.

 

We hebben vele kanalen onder u geopend, zodat onze berichten op de breedste schaal kunnen worden ontvangen, want het is tijd dat u uw doel op aarde herinnert. We zijn gekomen om u te dienen in deze tijd van uw evolutie tot licht lichaam, want we weten wat u te wachten staat - we volgen uw proces . Wij zijn hier om u over de drempel te helpen door u de kennis te geven die voor u geheim is gehouden, want wij geloven dat u tot de punt van individuele en planetaire bevrijding bent gekomen.

 

Velen zijn al de lichte wezens die gericht zijn op de overgang van de aarde;

Bewustzijn van de Pleiadians en Andromeda werkt samen met u de trillingen te verhogen. Desalniettemin de huidige gebeurtenissen die in je wereld afspelen maken deel uit van het proces van je ontwaking. Let op, heb aandacht van wat er om je heen gebeurt maar probeer het te doen zonder de Emotie. Wees centraal en stel de lagere emoties vast. Wees voorzichtig en let op je focus en draai de verschrikking om naar de schoonheid, de liefde en de wonderen die je omringen in elk moment van je leven.

 

We vragen dat u met open geest naar onze leringen te luisteren en vertrouwt dat kennis u vrijheid geeft, daarom vragen wij u te accepteert wat er waar is in je hart. Luister naar de stem van je ziel.  We hebben gewerkt met het voertuig dat Trydjya heet, sinds haar intreden in een lichaam in de middelste cyclus van Atlantis, waar zij als Bewaarder van de Kristallen diende. Net als velen van jullie keerde ze terug naar de fysieke vorm tijdens in de laatste generatie van de Atlantische beschaving, het was een karmische schuld die u als kinderen van Atlantis heeft gebracht om op dit moment weer te dienen.

 

Ze is in het oude Egypte, in Sumerië en Mesopotamië geweest en is begonnen met terug vinden van de herinneringen met als hogere doel het dienen van het All.

 

Ze vond de afstemming terug in de Hyper dimensionale Spiraal in Stonehenge (bekend als de Julia Set crop circle) en het is vanaf die tijd dat de open communicatie werd opgericht. Onze eerste twee verzamelingen van transmissies.

DE COSMOS OF SOUL en ATLANTIS RISING

Daarna:

GEEN MEER GEHEIMEN, GEEN MEER LIEGEN

De informatie zal bij u komen als u het nodig heeft. Als de pool-kracht hun donkere invloed uitoefenen op het leven van uw Aarde, moet je de slapende herinneringen herinneren van hoe het in Atlantis is gedaan, want deze herinneringen zijn essentieel voor het resultaat van de huidige gebeurtenissen.