Starseeds

 

 

Starseeds zijn wezens die het leven elders in het heelal hebben ervaren op andere planeten en in andere fysieke dimensies dan op aarde. Sterrenzaden kunnen ook eerder levens op aarde hebben gehad. Er zijn drie categorieën Starseeds als volgt:

 

Een typische Starseed kan 5 tot 50 levens op aarde hebben geleefd. Sommige van hun waren in voorbereiding, dit periodes van acclimatisering. Om een mens op aarde te zijn met de ontwikkeling van de levensmissies. De aarde vertegenwoordigt een plaats van dienst in plaatst van een plek om leren voor Starseeds die al een hoger bewustzijn op andere planeten hebben bereikt. Omdat er minder levens op aarde waren dan de gemiddelde mens konden groep Starseeds hun buitenaarde vaardigheden behouden, zoals genezing en telepathie met algemene hogere bewustzijnskwaliteiten. Dit zijn de nieuwe tijd wezens omdat ze vaak naar aarde komen in tijden van het stijgend geestelijk bewustzijn. Omdat dit hun kwaliteit is, is het een cadeau om herkend te worden en wanneer ze anderen echt kunnen helpen. 

 

De oude zielen Starseeds zijn meestal honderden levens naar aarde teruggegaan naar het begin van de mensheid en zelfs het begin van de planeet. Dit zijn de bewakers van de aarde en hebben een sterke verbindingen met Sirius die de geestelijke voogd van aarde en mensheid is. Hun levensmissies zijn gebonden aan de lange termijn evolutie van de aarde en de mensheid, en daarom zijn ze zo veel keer op aarde geweest en geïnteresseerd om deze projecten te vervullen.

 

Zij hebben vaak de rollen van geestelijke leerkrachten, sjamanen, profeten, lichtwerkers (vooral met aardleiders en op heilige plaatsen), tempelwachters, genezers, allerlei leiders zoals koningen en koninginnen en als hogepriester en hogepriesteressen. Deze Sterzaden houden van de wijsheid en geestelijke kennis van de oudheden zoals het op aarde word gebruikt. Dit omvat de menselijke kennis van astronomie, astrologie, runes, numerologie, bepaalde geneeskundige modaliteiten, lichtwerk en spirituele ceremonies.

 

Voor vele zal dit het laatste leven zijn als een mens, deze oude ziel sterrenzaden die de cycli van levens op aarde voltooiend hebben en het project en werk dat in deze cycli is opgenomen. Deze Starseeds hebben vaak successen  geboekt om een evenwicht te houden tussen het aardse en geestelijke. Daarom resoneren ze nog steeds met hun buitenaardse oorsprong, hoewel ze al zo vele levens op aarde hebben geleefd.

 

Nieuwe Starseeds hebben vaak weinig of geen eerdere levens op aarde gehad. Ze zijn aangetrokken tot de Aarde en de mensheid in deze tijd van ascenties, omdat het nu makkelijker is om met de mensheid te integreren dan vroeger. Ze hebben ook veel belangrijke boodschappen voor de mensheid in deze tijd van grote verandering voor de mensheid. Hun energievelden zijn vrij pure en expansieve,  ze kennen het proces niet en hebben geen ervaren doordat ze eerder ver van het leven op aarde zijn geweest. Ze weten dat ze een geweldige geschenken voor de Aarde zijn maar kunnen zich moeilijk integreren binnen de mensheid, omdat het zo verschillend is van andere planeten en werelden die ze vertegenwoordigen. Ze hebben gewoon geen ervaring met het lagere bewustzijn van de mensheid. De New Star Seeds zijn vaak jong en sommige zien ze als kristal en regenboog kinderen. Sommige zijn de zaden van Ashtar.

 

Dit leven is vaak het begin van een toekomstige cycli van levens op Aarde en daarom bereiden ze zich voor op toekomstige levens en toekomstige missies op Aarde. De motivaties voor alle Starseeds om naar de aarde te komen is om de mensheid en de planeet Aarde te helpen en dienen. Deze wezens hebben vaak capaciteiten om met anderen te delen, zoals op het gebied van genezing, channeling en geestelijk onderwijs. Er is een sterk verlangen in Star Seeds om anderen te helpen en meestal is er voor de geboorte een plan gemaakt hoe dit kan manifesteren en tot uitgedruking kan komen als ze een mens worden. De details van dit plan heet de 'levensmissies' en ze vertegenwoordigen verschillende mogelijkheden voor individuele Star Seeds maar niet bepaalde bestemmingen.

Voor Star Seeds is het belangrijk dat ze opnieuw verbinding maken met hun sterren oorsprong en sterverbindingen, omdat ze een identiteitsbewustzijn toebrengen die mogelijk niet beschikbaar is in het normale leven op Aarde. Het is ook van vitaal belang dat Star Seeds hun persoonlijke levensmissies op aarde volbrengen. Niet alleen levensmissies zijn de redenen waarom Star Seeds op aarde zijn, ze brengen ook het gevoel van tevredenheid en genezen voor andere Star Seeds die dit zoekt. Dit zijn de gedeelde en gemeenschappelijke wensen van Star Seeds. Wat de redenen van Star Seeds is om naar de aarde te komen is het de voorwaarden voor groei en ervaring die niet elders bestaan.

 

Algemene kenmerken van alle Starseeds:

 

  • Een diepe interesse in spiritualiteit
  • Het vermogen om spiritueel snel te groeien wanneer dat nodig is 
  • Het besef dat de aarde niet hun ware thuis is
  • Ze voelen zich aangetrokken tot het buitenruimte, de sterren en Science Fiction
  • Persoonlijke kwaliteiten (ze zijn vaak artistiek) gevoeligheid en bezitten een hoger bewustzijn 
  • Star Seeds kunnen een moeilijke en uitdagend leven hebben
  • Ze hebben soms dromen of herinneringen aan plaatsen die niet op aarde zijn
  • Ze hebben soms ervaringen met fysieke en niet-fysieke wezens en met sterrengeleiders en UFO's
  • Ze hebben vaak opvallende veel te op het gebied van genezing, channeling en psychische gevoeligheid

 

De Star Masters stimuleren dat alle menselijke wezens op aarde een Star Seeds zijn, aangezien zij erop wijzen dat het fysieke menselijk lichaam ook buitenaards is door de bouwstenen als DNA . Er wordt aangegeven dat het menselijk lichaam ook Sirian en Pleiadian DNA bevat . Als we vanuit dit perspectief allemaal Star Seeds zijn en we allemaal van een bron af komen, is er geen verschil tussen ons.

 

Maar waarom zijn er zo weinig mensen op aarde niet geïnteresseerd in de Star Seeds en Star Master?

De meerderheid van de mens heeft verschillende redenen om naar de aarde te komen in vergelijking met typische Star Seeds. Zij zijn op het pad van geestelijk leren en spirituele evolutie en dit op de Aarde school te leren. Veel zielen kiezen vaak om op aarde te incarneren (tot 200) om het spirituele leren dat hier beschikbaar is te voltooien. Niet alle levens in deze cyclus wordt uitsluitend op Aarde ervaren en er kunnen levens elders in het heelal zijn waar genezing en herstel plaatsvind. Deze worden niet bewust door mensen onthouden.

 

Echter, de dichtheid van de Aarde is zodanig dat herhaalde incarnaties hier vaak tot gevolg hebben dat mensen hun bewustzijn van geestelijke realiteiten en hun geestelijke gaven verliezen. op het fysieke vlak van de Aarde domineert hun bewustzijn tot op het punt waar ze niet eens meer buitenaardse relaties kunnen voorstellen. Voor deze mensen is hun focus nodig op alledaagse "aardse" zaken en daarom zijn ze niet aangetrokken tot de buitenaardse onderwerpen. Ze moeten leren hoe de lessen die het aardse te bieden heeft te beheersen en dan verliezen ze hun tijd en energie. En zo worden ze verbruikt door de illusies van scheiding en lager bewustzijn dat hier bestaat.

 

In deze lage toestand is de buitenaardse oorsprong vergeten en dus is er weinig interesse in dit onderwerp. Op deze manier consumeerd deze toestand van vergetelheid hun, omdat ze zich goed kunnen concentreren op wat de thema's van hun leven zijn, zonder afbreuk te doen aan andere realiteiten en het verleden met de buitenaardse verbindingen.

Ik impliceer niet dat iemand beter of slechter is dan iemand anders. Star Seeds zijn vaak bescheiden en waarderen ze hun eigen vaardigheden niet. Ik gebruik deze definities om Star Seeds te helpen om te begrijpen waarom hun ervaring van het bestaan van een mens vaak verschilt van iedereen.

 

Dit helpt hen om te bepalen wie ze zijn. Dit is zo belangrijk omdat veel Star Seeds erkennen dat ze zich anders voelen dan anderen en dit brengt ze veel eenzaamheid en pijn. Vaak beschuldigen zij zichzelf en voelen zich alsof het hun schuld is om niet op hun gemak en plezier in hun familie en samenleving te passen. Niemand houdt ervan los van anderen te zijn, maar dit is de gedeelde ervaring van veel Star Seeds.

Het gevoel van scheiding hoeft er niet te zijn.

 

Het is echter de menselijke conditie die vol illusie en lijden is. Zodra de illusies worden gezien, verandert de realiteit voor ons allemaal en kunnen we een andere realiteit vol verbinding, vrijheid en vreugde kiezen.

Daarnaast betekent de term "zaad" dat de Star Seeds iets bijdraagt, ze zullen groeien en anderen hier op aarde helpen. Inderdaad dragen veel Star Seeds hoge spirituele energieën en bewustzijn, deze bijdragen aan de bewustzijnsopkomst van individuen en in de mensheid als geheel.