Werken met schedels

Als we het hebben over een bijzonder geslepen edelsteen of mineraal dan is het wel in de vorm van een schedel. Er zijn tegenwoordig verschillende schedel vormen en maten te verkrijgen als o.a. : Aliens, draken, raven, en de menselijke vorm. En elke vorm heeft zijn eigen eigenschappen. De menselijke schedel brengt je in contact met de Akasha-kronieken, dat wat alle ervaringen en antwoord bevat. Een drakenschedelstaat voor wijsheid en is de bewaker van schatten zoals goud, en brengt je in contact met je oerkracht.

 

Wat doen schedels? 

 

Volgens de Maya’s en de Azteken zijn kristallen schedels belangrijk voor de mensheid en werden door hun vereerd. De kristallen schedels vormen een eenheid met het veld (akasha veld). Het veld zou de kennis van het verleden, het heden en de toekomst bevatten. De kristallen schedels vervullen hun rol hierin. Het gaat hierom verbinding, verbinding met het veld. De kristallen schedels helpen je deze verbinding te maken door je bewustzijn te vergroten. Een veel gebruikte methode is mediteren en visualisaties. De kristallen schedels gebruik je hierbij om via de schedel jezelf of andere te trainen om het hoger bewustzijn te bereiken. 

In de verbinding die je aangaat met een kristallen schedel wordt je gewezen op je verantwoordelijkheid. Een item wat voor velen momenteel ook essentieel is. Ze spreken je aan om zo zuiver mogelijk (egoloos) te werken vanuit dat punt in je groei waar je nu staat. Ze vragen respect, zuiverheid en het belang van het inzien waar we hiermee te maken hebben. Het Kristallen schedel Bewustzijn, de energie waarmee je je verbind via de kristallen schedel, is niet niets. 

 

Dit Meester Bewustzijn waar verantwoord mee om mag worden gegaan. Deze zeer Heilige, Komische energieën mogen met grote zorg opnieuw in je leven verschijnen, als je dit diepste respect ook dragen kunt. Maar tegelijkertijd daarin ook de verantwoordelijkheid hiervoor wilt en kunt dragen.

 

Aantrekken of afstoten

 

De schedel stoot je af of trekt je aan. Je hebt er iets mee of je hebt er niets mee. Vele vinden schedels afzichtelijk omdat ze ons herinneren aan de dood. En dan ineens heb je een klik met zo`n ding.....

Ze helpen je een nieuw begin te maken, zeker als je de boodschap van de edelsteen of mineraal meespelen bij de keuze van een schedel. Schedel zijn individuen met een naam en een eigen willetje. Door met ze te communiceren en te mediteren of ze gewoon in de hand te nemen en aandacht geven kun je contact maken met de deva (bewustzijn) van de schedel. Kijk in de ogen en ineens valt er een naam binnen.....

Alle kristallen schedels kunnen zingen of neuriën als ze goed gestemd zijn....

 

 

De kracht van schedels op jou

 

Eens aangetrokken tot  schedels en er is geen weg meer terug. Dit is geen waarschuwing maar een bewustwording van het gene je aan gaat als Hoeder van schedels. Je onder bewuste wist het altijd al en helpt je alleen her(inneren) van het pad dat we allen verbonden zijn. Samen met je schedel sla je een weg in van zuivering, dat betekend dat je gevoelens onder de loep mag nemen. Je leven word misschien wel op zijn kop gezet met als doel je ware zelf te zijn (ik ben). Dwalingen,angsten, ziekte of verbittering zijn vandaag de dag de boosdoeners die belemmeren bij je Goddelijke ziel te komen. Deze dwaling zorgen ervoor dat je niet optimaal gebruik kunt maken van je potentieel. Ze helpen je op weg naar je eigen wijsheden en krachten.

Als hoeder draag je bij aan het kristallennetwerk van Moeder Aarde uit te breiden. 

Een geactiveerde schedel is verbonden met kristal-lichtmeesters. Het geopende bewustzijn heeft maar een doel! Het hogere doel! Iedereen heeft daar zijn eigen taken en talenten om te gebruiken. Alle schedels staan in verbinding met elkaar en gaven informatie aan elkaar door. Ze brengen ons terug naar onze oorspronkelijke blauwdruk.

 

 

Heb de Heiligdommen van Moeder Aarde lief

Kristallen schedels zijn er nu en altijd, om ons te ondersteunen en te helpen.

Niets of niemand is daarin uitgesloten.

Maar ben je bewust van de kracht van de natuur.

Dat niet los is van elkaar en alles wat samenhangt of los lijkt te zijn dat hersteld kan worden. Wat je ook kiest voor steen in welke vorm dan ook.

Heb het lief en het zal je helen…………

 

 

     Gebruik schedels wijs

     Gebruik schedels wijs (uitwisselen van informatie)

  • Schedels houden van contact, leren en info uitwisselen. Als je een schedel bij je zet tijdens het studeren of vergaren van informatie kun je gaande weg gebruik maken van de kennis als je een relatie opbouwt.
  • Sommige schedels hebben contact met andere dimensies, andere tijden of planeten. Als je contact met het buitenaardse, engelen of natuurwezens wilt kun je het je schedel vragen en zal deze voor je bemiddelen. 
  • Slapen met een schedel is een goede oplossing als je alle kanten op wilt met je dromen. Zet een schedel naast je bed of onder je hoofdkussen. Je kunt ook een vraag stellen voor je gaat slapen. Het antwoord zal bij je komen ook al komt het soms totaal anders als je verwacht.
  • Je kunt schedels ook gebruiken in een kring. Op deze manier wisselen ze informatie uit. Heb je maar een schedel zet er dan edelstenen of mineralen bij, zij kunnen het prima vinden.
  • Je kunt ook zelf deelnemen aan de cirkel zodat je deel neemt aan de uitwisseling van informatie. Op deze manier kunnen ze je ideeën geven op gestelde vragen.
  • Gebruik je schedels voor een thema. Bijvoorbeeld voor een heling of bewuste connectie met Moeder Aarde. Je schedels zullen er mee aan de slag gaan. Bij voorkeur de cirkel 48u laten staan.
  • Als je de schedel kring met de gezichten naar buiten gekeerd staan richten ze zich naar buiten.