Schedels activeren en coderen

 

Alle kristallen schedels die in mijn kring hebben gestaan zijn geactiveerd en geactiveerd met door Willow  (tenzij anders vermeld). Willow is een schedel uit Peru, Ik mag al ruim 5 jaar haar hoedster zijn. Kristallen schedels bevatten energie en informatie. Kristallen schedels zenden en delen deze energie en informatie met andere kristallen schedels, net als een download las je gevoelig bent voor energie overdracht kun je de overdracht van energie voelen en/of waarnemen.

 

Kristallen schedels die zijn geactiveerd, hebben meer kracht/energie dan degenen die niet worden geactiveerd. Activering verandert je kristallen schedel van een eenvoudige steenhouwen tot een krachtig hulpmiddel voor genezing, bewustzijn en intentie.

Wanneer kristallen uit de aarde worden verwijderd, worden ze inactief totdat hun kristalbewustzijn wordt geactiveerd en opnieuw wordt gewekt. Het proces van het maken van een kristallen schedel, in het bijzonder wanneer de ogen zijn gesneden, begint het bewustzijn te doen ontwaken in een kristallen schedel. 

 

Hoe meer je met een kristallen schedel werkt, hoe actiever en energieker de schedel wordt. Doe je dit niet zal de kracht afnemen.

Kristalschedelactivering is een proces van ontwaken en het optimaliseren van de energieën en het bewustzijn in je kristallen schedel. Het activeren van je kristallen schedel is als het aanzetten van je computer, zodat je toegang tot de kracht en informatie die erin zit.  Er zijn verschillende manieren om een kristallen schedel te activeren, je zou verschillende methodes kunnen proberen te ervaren.

 

Wanneer een hedendaagse schedel is ontstaan bij de maker, is het als een schone lei. Het bevat informatie over de aarde, maar er is geen andere informatie gedownload. Of dit ook gebeurt hangt af van de hoeder en wat hij /zij met de schedel doet. Door de schedel naar bijvoorbeeld heilige plaatsen te brengen en in contact te laten komen met andere schedels, vooral ancient schedels en mensen er mee te laten werken, zal de opgeslagen informatie toenemen. Op deze manier worden kristallen schedels een steeds waardevoller hulpmiddel op ons pad van transformatie.