STERRENPOORTEN

Iedereen heeft gehoord van de belangrijke datum 21 december 2012 met als tijd 11:11. 

Hier houd de Maya kalender op en er was angst dat de aarde ook op hield te bestaan. Ander weten dat dit de datum van grote veranderingen is als het om Moeder Aarde gaat. Er vond een verschuiving plaats die voor hun die zich bevinden in de 2D of 3D wereld als dreigend ervaren kan worden. Zij die zich bewust zijn en klaar zijn door te gaan naar 4D en 5D zullen de verschuiving voelen en opmerken en de wereld met andere ogen zien. Wetende dat de verandering nodig is om toegang te krijgen tot de energieën uit de kosmos/De Bron/ Hemel of het All. Een andere belangrijke functie van sterrenpoorten is het interstellair contact. Het passeren van een Aarde-sterrenpoort kan je in een tel naar specifieke bestemmingen brengen als Aldebaran, Alpha Centauri, Sirius, Pleiade.

 

De wezens uit andere Universums en sterrenstelsels kijken met ontzag naar wat er nu gebeurt. In 2012 komen er prachtige nieuwe energieën binnen. 33 kosmische poorten openen zich overal op de planeet. Ze zijn elk verbonden met verschillende sterren en brengen sterrenconnecties en Licht naar binnen. Ze brengen ook het Christus licht binnen, het Licht van Onvoorwaardelijke Liefde. Terwijl ze zich openen zullen ze de omliggende gebieden dramatisch beïnvloeden. Er word verwacht dat onze planeet gaat transformeren.

Er zullen 33 sterrenpoorten zich openen op Aarde. Deze poorten zijn informatiebronnen voor hun die helpen de Aarde naar een hogere trilling te brengen. De 13 chakra`s van de Aarde zijn enkele van deze sterrenpoorten en worden besproken op Chakra`s van de Aarde.

 

Thoth heeft een kristallen schedel naar Peru gebracht deze werd geprogrammeerd met de sleutels en codes van het Universum, of de klankcodes van het Universum. Het begint nu vrijgegeven te worden zodat de mensen gemakkelijker met klanken kunnen werken. Voor healing, om dingen te verplaatsen en op vele manieren die wij nog niet helemaal begrijpen.

Belangrijke Chakra`s die nu van grote invloed zijn op de mensheid zijn de zonnevlecht chakra in Australië Uluru (De zonnevlecht). Het keelchakra in Afrika (tafelberg). En de stuitchakra in Amerika ( Mount Shasta). Deze zijn bij voorbaat geopend om De verandering in gang te zetten. Andere sterrenpoorten worden langzaam geopend. Het is als een ketting reactie. Het hart chakra in Glastonbury (Engeland) is een bron van informatie voor hun die willen weten en transformeren, zij die de kennis hebben en willen verspreiden door middel van het zijn van leraar(es) en de leerling. Meesters en meesteressen, Goden en Godinnen van de toekomst. Zij weten en zijn.....

Deze sterrenpoort (Hart chakra) groeit naarmate Zij die hun willen hart geven aan alles wat leeft.

 

De Aarde een bron van informatie

 

De aarde heeft dertien hoofdchakra’s en vele kleinere die allemaal met elkaar in verband staan. Vroeger, in oude beschavingen zoals in Atlantis of Lemurië, werd bewust met dit stelsel van leylijnen gewerkt om de aarde te beschermen, om voorspoed en geluk te brengen en de aarde in harmonie te houden, net zoals het menselijk lichaam in harmonie kan worden gebracht door de chakra’s in balans te brengen. Deze methode was een van de hoogste vormen van leiderschap en werd gebruikt in het sturen van de samenleving. Bij de vernietiging van Atlantis ging deze kennis verloren en werd het aardmagnetisch stelsel grotendeels vernietigd en uit balans gebracht. Deze periode wordt gezien als de grote zondeval, de val van bewustzijn naar onderbewustzijn. Het paradijs van de aarde werd een wereld waarin hard gewerkt moest worden: afzien worden bereikt, in plaats van de continue goddelijke verbinding die aanwezig was toen de aarde in harmonie was.