My Journey

De zoektocht.

Ik denk dat iedereen die vraag zichzelf wel eens stelt. Wie ben ik?

 

Door de jaren heen zijn er vele stromingen voorbij gekomen. Het sjamanisme, wicca, spiritualisme, lichtwerker,healer, het is allemaal een blauwdruk op mijn pad. Ontkennend dat sommige stromingen niet passen heeft geen zin. Gaandeweg ben ik voor mezelf gaan ontdekken dat het ook helemaal niet belangrijk is om een stam aan te hangen of bepaalde tradities of stroming te willen gebruiken. De kunst is dat je dat gebruikt waar je het beste bij voelt. Vele processen zijn er aan vooraf gegaan voor ik door had dat ik die heks,sjamaan,healer en medium ben. Ik ben er mee geboren. Ik vind het voor mezelf ook niet nodig om zweethut  ceremoniën of pijp rituelen uit te voeren, mezelf neer te zetten als heks of van de daken af te schreeuwen dat ik een helderziend medium ben. Dat laat ik liever aan de traditionele native over. 

Ik richt me liever op het helen want dat is mijn kern. Mediteren en trancereizen en andere bewust maken en helen is hierin een belangrijke rol op mijn pad. Ik ben dankbaar voor de schedels die op mijn pad zijn gekomen om mijn "zijn"te vergroten. 

 

 

Ik heb van alles wat er voorbij is gekomen op mijn pad het beste genomen door elkaar geschud en dat ben ik. Daar lagen mijn handvatten en werk ermee uit dienstbaarheid en overgave. 

Een healer met schedels

Een healer met schedels en stenen.

 

 

Het sjamanisme is niets anders als het gebruik maken van de mogelijkheden en kennis die je bezit middelen uit de natuur te gebruiken om anderen van dienst te zijn. Het gebruik van kristallen en gewone stenen is iets wat voor mij natuurlijk is. Ze hebben alleen een vorm gekregen en dat zijn schedels. Niet alleen de traditionele menselijke schedels maar ook van raven,draken,starbeings en aliens zijn bijzonder fijn om mee te werken. 

 

Krachtvoorwerpen

Als hobby maak ik krachtstokken en klei figuren. Het hout mag ik vinden omdat als ik een stok of stuk hout vind wat niet klopt ontstaat er ook niets uit. Het hout blijft onbewerkt en de symbolen en tekens (symbolen afkomstig van Sirius of zijn sigils) die er op komen zijn energie gebonden. Ze werken helend en verdiepend. Meestal gebruik ik ook edelstenen in het hout of klei. De klei figuren zijn tot nu toe alleen nog beeltenissen van de Ankh of Gaya. Het ank en Gaya zijn op zich al hele krachtige symbolen. Op een andere pagina staan foto`s van de kracht voorwerpen.

 

Foto's krachtvoorwerpen